– Føler ikke mistillit

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Les også:

DEL

Mens LHK har vært i overgangssamtaler med både Heidi Løke og Marit Malm Frafjord, vurderer Pernille Wibe sin videre fremtid i klubben.

– Men det har ingenting med eventuelle nye spillere å gjøre, sier hun.

Pernille Wibe sier hun bruker lite energi på overgangspraten

Løke har som kjent allerede takket nei, mens et svar fra Frafjord er ventet om ikke så lenge. Wibe sier hun ikke opplever klubbens jakt på en ny strekspiller som mistillit til dem som allerede er der.

– Det er en del av gamet når du er i en så god klubb. Jeg har ikke brukt mye energi på det, hevder 24-åringen. – Jeg har i grunn bare tenkt på meg selv og min utvikling. Det andre får jeg ikke gjort noe med. Wibe er sammen med Isabel Blanco i dialog med klubben om hva som skjer videre etter at kontraktene deres går ut til sommeren. Og mens det går mot fornyelse for Blanco, sitter oslojenta litt på gjerdet for øyeblikket. – Det er vanskelig nå å si noe om hva som skjer videre. Jeg er litt i tenkeboksen og må altså finne ut av hva som er best for min egen utvikling. Og det handler ikke i utgangspunktet om hvilke spillere som eventuelt kommer inn, sier Wibe. – Men hvis Blanco blir og Frafjord kommer blir det fort trangt om plassen? – Ja, det er for så vidt riktig.

I lørdagens kamp mot Vipers var Wibe tilbake i LHK-troppen etter at sykdom satte henne utenfor mot Gjøvik. To mål noterte hun seg for i det som viste seg å bli en enkel affære mot noe tafatte sørlendinger.

– Vi har full kontroll mot et lag som på papiret er bedre enn de to siste lagene vi har møtt. Vi får en relativt enkel reise, oppsummerer trener Ole Gustav Gjekstad, som med rette ikke var fornøyd med det LHK-spillerne viste i starten av 2. omgang. – Det er litt rusk i maskineriet, men jentene kjøres hardt fysisk for øyeblikket. Dermed mangler de den siste gnisten. Men vi har også en del å gå på i kontringsspillet, påpeker Gjekstad, som søndag på ny skulle ta en samtale med Frafjord. – Vi må ha en avklaring om henne i løpet av den nærmeste tiden, sier Gjekstad, og anslår at innen 14 dagers tid bør han ha fått et svar.

Lørdagens kamp var den tredje for LHK etter nyttår. Rushet fortsetter med to hjemmekamper denne uken. Onsdag kommer Storhamar til Arena, mens Sola står på motsatt halvdel lørdag.

Samtidig nærmer det seg ubønnhørlig Champions League-start. Lørdag 26. tjuvåpner LHK mot Randers. Også det hjemme.

Artikkeltags