Hasanic: Vil være en drømme-overgang

Arkivfoto

Arkivfoto Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Jeanett Kristiansens lagvenninne i Glassverket, Alma Hasanic, bekrefter at hun har vært i dialog med Gjekstad og Larvik Håndballklubb.

– Det er ingenting som er klart, men jeg har alltid drømt om å spille for Larvik. Det har vært et mål for meg karrieremessig, og jeg føler tidspunktet nå er riktig, sier den 23 år gamle målvakten, før hun utdyper:

– Jeg har spilt i Postenligaen i fem år nå, de siste fire fast. Det har vært viktig for meg å stabilisere nivået mitt, og denne sesongen synes jeg at jeg har klart det. Jeg føler jeg nå har nok kjøtt på beina til å takle en slik overgang. Jeg trenger en ny utfordring og føler meg virkelig klar til å spille med de beste.

Larvik HKs trener Ole Gustav Gjekstad har uttalt at de kommer til å signere en ny keeper med det første. Hun vil enten fungere i tospann med Lene Rantala, eller være del av en trekløver om Cecilie Leganger velger å fortsette ytterligere et år.

Den ambisiøse målvakten med en fortid i blant annet Nordstrand og Njård håper virkelig hun nå får sjansen.

– Da vil jeg bli overlykkelig, og gripe den muligheten med alt jeg har, sier hun.

Hasanic ligger og vaker i landslagsdiskusjonen. I likhet med sin allerede LHK-klare lagvenninne står hun oppført som reserve i rekruttlandslagets nyeste tropp.

– Landslaget er også noe jeg jobber mot. Målet er å kunne ta steget inn også der, forteller 23-åringen som har 30 ungdoms- og ti juniorlandskamper på samvittigheten.

Artikkeltags