Henter stortalent

Forsterker: Ole Gustav Gjekstad forteller at bare formaliteter gjenstår før Bækkelagets Kristine Breistøl kan presenteres som LHK-spiller. Samtidig utelukker han ikke flere signeringer.

Forsterker: Ole Gustav Gjekstad forteller at bare formaliteter gjenstår før Bækkelagets Kristine Breistøl kan presenteres som LHK-spiller. Samtidig utelukker han ikke flere signeringer. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

- En skytter som kan ta store steg, sier trener Ole Gustav Gjekstad.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

18 år gamle Kristine Breistøl blir om få dager klar for spill i Larvik Håndballklubb. Det er nemlig bare få formaliteter som gjenstår før Bækkelagets storscorer kan presenteres i den hvite trøyen.

- Alt er ikke på plass, men vi er enige om det meste. Forhåpentligvis blir hun klar ganske snart, forteller Ole Gustav Gjekstad.

Breistøl fullfører studier ved Wang toppidrettsgymnas til sommeren, og har vært Bækkelagets toppscorer de to siste sesongene i 1. divisjon.

I fjor dunket den høyrehendte bakspilleren inn 159 mål. I årets sesong økte hun til 163 for Oslo-klubben, som endte på 4.-plass på tabellen. Flere klubber skal ha vært ute etter talentet.

For tiden er Breistøl på samling på Bergeskogen med juniorlandslaget, der laget forbereder seg til sommerens VM i Tsjekkia. Breistøl ønsker imidlertid ikke å snakke med ØP Nett om overgangen til Larvik før alt er i boks.

- Hun er et av de aller største talentene i Norge, en skytter som kan ta store steg. Hun trenger selvsagt tid til å utvikle seg, derfor er det viktig at vi henter talenter før de må prestere, sier Gjekstad.

- Det er viktig at de unge spillerne som skal utgjøre fremtiden, kommer inn mens de voksne fortsatt er aktive, legger han til.

LHKs trener utelukker ikke at flere nye fjes kommer inn Arena-døren før neste sesong.

- Ingenting er avklart, men det kan hende vi signerer både unge talenter og mer etablerte stjerner. Vi er i markedet. Men veldig mange nye fjes blir det nok ikke, avslutter Gjekstad.

Artikkeltags