Hyllet Karl Erik Bøhn i Arena

Av

Se videoer på artikkelen.

DEL
<div id='netboard-1'> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('netboard-1'); }); </script> </div>

Les ØP på nett i 5 uker for KUN 5 kr!

Et nært fullsatt Arena hedret og minnet Karl Erik Bøhn før kampen fredag kveld.

Minnemarkeringen startet med at Györ-supporterne overrakte skjerf, drakter og bannere, signert av hundrevis av ungarere, til Bøhns søster og to barn.

– Vi er heldige som har så mange som støtter oss. Det rører våre hjerter. Mor var overveldet av at dere kom innom og tente lys tidligere i dag. De brenner fortsatt, takket Bøhns søster Vigdis til de rundt 200 fremmøtte bortesupporterne.

Etter gaveoverrekkelsen ble det vist en fire minutter lang sekvens med bilder fra Bøhns håndballiv, fra guttedagene i Sandefjord og fram til og med perioden som Ungarns landslagssjef, som kulminerte med bronse i håndball-EM i 2012.

Skrevet i gullskrift

Klubbdirektør i LHK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen holdt deretter en minnetale hvor han snakket varmt om Bøhns betydning for klubben.

– Selv om han ikke var trener da vi vant CL-finalen, vil hans navn for alltid være skrevet med gullskrift i klubbens historiebøker, sa Bruun Hansen.

Minnetalen ble så etterfulgt av ett minutts stillhet, før Bøhns mangeårige venn, Tord Ellingsen, holdt en appell rett før kampen.

– Ut med hoggtennene, jenter, formante han i beste Bøhn-ånd.

(Videoene fra Bjørn Gunnar Bruun Hansens tale er produsert av Per Marvin Tennum)

Les også: Takket for fantastiske opplevelser - Karl Erik Bøhn er død - Bøhn-farvel rører håndballfamilien

Artikkeltags