Kan være på vei til Viborg

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Amanda Kurtovic blir trolig snart presentert som lagets nys spiller.

DEL

Dansk tv melder i dag at den danske klubben snart vil presentere LHKs Amanda Kurtovic som lagets nye spiller.

Klubben har allerede signert med målvakten Cecilia Grubbstøm og strekspilleren Sabine Pedersen, og de ble lørdag presentert som klare for neste sesong.

Ifølge det dansk TV2 kjenner til, skal også den franske målvakten Amadine Leynaud fra Metz, og Amanda Kurtovic være på vei til klubben.

ØP Nett har mandag ikke klart å få kommentar om saken fra Kurtovic, men håndballstjernens far, Marinko Kurtovic, sier til avisa at han ikke kan kommentere saken så langt.

- Jeg vil verken bekrefte eller avkrefte om Viborg er aktuell for henne på nåværende tidspunkt, sier han i en kort kommentar til avisa.

Amanda Kurtovic underegnet sin nåværende kontrakt med Larvik foran sesongen 2010/2011. Hun valgte, i forståelse med Larvik, å spille for Byåsen fra start av i den sesongen, men vendte tilbake til Larvik etter nyttår 2011. Hennes nåværende kontrakt utløper ved sesongslutt 2011/2012.

I januar i år ble det klart at Kurtovic ikke skriver under for fortsatt spill med Larvik, etter at partene ikke ble enige om kontrakten.

Artikkeltags