Karl Erik Bøhn har tatt ut stevning

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Larvik Håndballklubb vil ikke forhandle om en løsning etter at Karl Erik Bøhn fikk sparken som trener i begynnelsen av januar.

Tirsdag tok Bøhn sammen med advokat Kenneth André Leren ut stevning mot gamleklubben.

Det melder Dagbladet på sine nettsider.

Dermed går det mot rettssak i Larvik tingrett i sommer.

- Vi har svart på klubbens begrunnelse for avskjedigelsen av Bøhn, og fikk i går en tilbakemelding om at motparten ikke ønsker å forhandle videre om en løsning. Derfor blir det tatt ut stevning enten i løpet av denne eller neste uke, sier Kenneth André Leren til Dagbladet.

Advokaten tror saken kommer opp i mai eller juni, og daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen innrømmer overfor avisen at det går mot en rettssak.

- I det siste forlikstilbudet krever Bøhn mer penger enn han gjorde i forliksmøtet. Vi mener fast, fullt og helt at det beste for alle parter ville vært å unngå en opprivende rettssak, men slik saken står nå er det rett og slett ikke grunnlag for å forhandle videre, sier han.

Leren mener det nå går mot en offentlig skittentøyvask.

- Det er litt pussig at de ikke ønsker ro rundt laget og denne situasjonen nå. Utover våren har de blant annet Champions League og innspurt i serien å ta hensyn til. Bøhn føler at klubben har ønsket å kvitte seg med han, og at de så har koket sammen en begrunnelse for å klare det. Nå går det mot at det vil bli belyst i retten, sier Leren til Dagbladet.

Artikkeltags