Ny spiller klar for Larvik HK

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Glassverkets Jeanett Kristiansen gleder seg til å ta et steg videre i karrieren.

Tidligere denne uken fortalte LHK-trener Ole Gustav Gjekstad at to-tre nye spillere ville bli annonsert om kort tid. I dag bekrefter Glassverkets Jeanett Kristiansen at hun er en av de nye tilvekstene.

– Alt er nå i boks. Men det var et vanskelig valg og jeg måtte tenke mye, forteller hun til Østlands-Posten.

– Larvik er jo et lag jeg har drømt om å spille for. Og da jeg hørte de hadde forhørt seg om meg, ble jeg helt i hundre. Men etter tre år i Glassverket har jeg jo blitt glad i klubben og jentene, og nå blir alt nytt. Det blir både gøy og skummelt, fortsetter 20-åringen.

Hun har fått forståelsen av at hun først og fremst er hentet som venstrekant av Gjekstad, men drammensjenta kan også bekle venstrebackrollen. Kristiansen føler seg nå klar for å ta steget videre i karrieren. Til en klubb som også kan tilby Champions League-spill.

– Skal man nå langt må man ta steget. Da må slike utfordringer tas på strake armer. Og jeg tror jo dette kommer til å bli veldig bra, avslutter LHKs nyeste tilvekst.

Kristiansen begynte sin håndballkarriere i Mjøndalen, men har altså de siste tre sesongene spilt for Glassverket. I fjor scoret hun 100 mål på 26 kamper da laget rykket opp til Postenligaen. Så langt denne sesongen står hun oppført med 95 nettkjenninger. Hun har hele 38 kamper for juniorlandslaget, og fikk to kamper for rekruttlandslaget i fjor høst. Hun er oppført som reserve i rekruttroppen som skal til Portugal senere denne måneden.

Artikkeltags