- På med boksehanskene

Tonje Larsen

Tonje Larsen Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Videointervju med Tonje Larsen inne på artikkelen.

DEL

Tonje Larsen er klar for nytt møte med verdens beste strekspiller.

VIDEO: Intervju med Tonje Larsen i Ungarn

Men humoren er det ingenting i veien med mellom de to tidligere lagvenninnene Larsen og Heidi Løke, selv i kampens hete klarer de å slenge inn en liten morsom bemerkning.

- Heidi har humor så vi pleier å tulle litt, forteller Larsen når hun kikke på bildet tatt av ØPs Mats Grimsæth fra møtet mellom Larvik og Gyør i Arena.

Men stort mer enn korte tullemeldinger blir det ikke tid til. Det skal jo jobbes frenetisk for å hindre/score mål mellom motstanderne.

Og når det er Løke som står innimellom rekkene følger Larsen ekstra godt med. Hun er nemlig ikke beskjeden med å trekke fram Løke som en av de verre å hanskes med i forsvar.

- Heidi er den beste strekspilleren i verden så vi får jo litt å bryne oss på mot henne. Men det er mange gode der inne som sørger for tøffe tak, sier LHK-kapteinen.

Lørdag møtes Gyør og Larvik i den fjerde kampen i hovedrunden. Etter forrige rundes seier til Gyør i Arena Larvik har ungarerne full pott seks poeng mot Larvik HKs fire.

- Det er tøffe tak i Champions League. Buducnost og Randers har også gode strekspillere, så det er å ta på boksehanskene, sier en kampklar Larsen.

Kampen begynner lørdag klokken 16 og kan følges med oppdateringer her på ØP-nett.

Les også: – Alt er i våre egne hender

Artikkeltags