Gå til sidens hovedinnhold

Sandra Toft utskrevet fra sykehuset

Artikkelen er over 6 år gammel

«Udskrevet og hjemme hos Mulles familie. Jeg har det godt igjen», skriver LHKs målvakt Sandra Toft på Twitter lørdag kveld.

«En forfærdelig flyvetur hjem kostede en indlæggelse på hospitalet, men jeg er i bedring», twitret hun tidligere på kvelden.

Ble syk på flyet

Larvik Håndballklubbs målvakt Sandra Toft fikk tidligere lørdag et illebefinnende på flyet mellom Warszawa og København på vei hjem etter Mester League-kampen fredag kveld.

Ved ankomst til den danske hovedstaden ble hun kjørt til sykehus for sjekk mens resten av laget fullførte flyreisen hjem til Larvik.

LHK spilte som kjent Champions League-kamp i polske Lublin fredag kveld, en kamp som for øvrig endte med femmålsseier til Larvik. Lørdag morgen satte de kursen hjemover, og det var altså på den første flyetappen til København at Toft fikk dette illebefinnendet.

Les også: Sliteseier til Larvik i møte med polske Lublin

Trener Ole Gustav Gjekstad opplyste til ØP lørdag ettermiddag at Toft allerede skal føle seg noe bedre, men at hun skal bli på sykehuset i København over natten for observasjon.

Sandra Toft kom til Larvik HK før denne sesongen, og har kommet godt i gang i sin nye klubb. Senest fredag var hun god i seieren over Lublin. LHKs neste kamper nå er borte mot Skrim førstkommende tirsdag, før ny Champions League-kamp så venter på fredag. Da tar LHK turen til Romania og Baia Mare.

Om Toft kan være aktuell for disse kampene, eller om Larvik må stole på sin andre keeper Alma Hasanic den nærmeste tiden, er selvsagt umulig å si noe om på nåværende tidspunkt.

Er utskrevet

Lørdag kveld er hun altså utskrevet fra sykehuset i Danmark. Noe mer om hennes tilstand er ikke kjent.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.