Sulland: - Dette skal vi klare

Linn Jørum Sulland.

Linn Jørum Sulland. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Stor optimisme i LHK-leiren før morgendagens skjebnekamp i Champions League.

To mål er lite i håndball. Spør for eksempel Valcea som ledet med seks mål da ti minutter gjensto mot Györ torsdag, men som til slutt bare vant med ett og mistet finaleplassen.

Lørdag er det Larvik Håndballklubb som skal ta igjen to mål. En oppgave Linn Jørum Sulland ser på som absolutt overkommelig.

- Vi har utrolig mye vi kan rette på fra det første oppgjøret. Vi kan stå bedre i forsvar, vi kan ha bedre skudduttelling, høyere redningsprosent. Vi vet vi kan og det har vi tenkt å rette på, sier Sulland som brukte midtukekampen mot Vipers til å skyte inn en god porsjon selvtillit.

14 mål dunket 28-åringen inn da.

- Jeg har bommet mye i mange kamper på rad nå, så det var veldig deilig å treffe på så godt som alt onsdag. Det hjelper selvfølgelig på selvtilliten, sier Sulland, som også i år må bære det meste av skuddansvaret på sine skuldre.

- Men vi har mange andre som er gode på mye annet. Jeg føler ikke noe stort press, men vet selvfølgelig at det er min rolle i laget, sier hun.

Anja Edin var passivt vitne til de velkjente åpningsminuttene forrige lørdag. Først etter 17 minutter slapp hun innpå, og på spørsmål om hun håper det blir et tidligere bytte denne gangen, velger hun et diplomatisk svar.

- Jeg håper at vi spiller en bedre 1. omgang denne gangen, men hvem som er på banen er egentlig likegyldig, sier Edin, som etter å ha sette forrige helgs kamp i opptak 4-5 ganger bør være godt rustet til returmøtet.

I det som altså er porsgrunnsjentas første semifinale i Champions League.

- Det er jo en kamp som alle andre, men det står jo selvfølgelig mer på spill, sier hun.

- Og hvor mye lyst har du på å spille en mesterligafinale?

- Så mye, gliser Edin, og strekker armene så langt hun kan.

Artikkeltags