Tidenes kick-off for LHK

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Aldri tidligere har så mange sponsorer og støttespillere deltatt på klubbens sponsorsamling.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Godt over 120 personer var tilstede i Farris Bad onsdag da klubben arrangerte kick-off før seriestart.

- Utrolig og overveldende oppslutning. Vi har aldri tidligere vært så mange til stede ved noen av våre samlinger, sier klubbens assistent-trener Tor Odvar Moen da vi haler ham ut av konferansesalen midt under Hans Trygve Kristiansens foredrag.

Seks ganger i året samler klubben sponsorer, støttespillere og andre inviterte til samling.

- På programmet står sponsorpresentasjon, lunsj og generell info fra klubben. Vi har flere prosjekter på gang, og disse presenteres. Det er også tid til mingling og nettverksbygging. Vi ønsker at sponsorene våre skal dra nytte av hverandre. Ledelsen i de andre lokale klubbene er også invitert, med tanke på framtidige samarbeidsprosjekter. Og selvfølgelig er LHKs ledelse, trenere og spillere til stede, sier Moen.

Allerede torsdag reiser håndballjentene til Györ i Ungarn, der det i helgen venter tre kamper med internasjonal matching før seriestart på hjemlige trakter søndag 4. september. Da venter Sola på motsatt siden av parketten i Arena Larvik.

Også gravide Gro Hammerseng, som neppe blir å finne på banen for Larvik håndballklubb, var med på samlingen på Farris Bad.

Artikkeltags