Tonje Larsen var med på å prege kampen da de norske håndballdamene kjørte over Tyrkia i landslagsturneringen i Portugal. Fem år etter avskjeden med Norge, kjemper nå LHK-spilleren om OL-plass.

Norge startet den internasjonale turneringen med storseier 37-17 over Tyrkia i går. Til pause ledet Norge 16-13, men i andreomgang beviste den norske troppen at de var det beste laget på banen. Norge viste muskler i den første kampen i OL-oppkjøringen, og de fire Larvik-spillerne dominerte i kampen. Samtidig kunne landslagssjef Marit Breivik glede seg over at samtlige norske utespillere havnet på scoringslista.

På grunn av en kneskade måtte Larsen gi seg på landslaget i 2003. Da hadde hun spilt 209 kamper og scoret 433 mål. I går fikk imidlertid Larsen spille i den norske landslagstrøya igjen, og kom også på scoringslisten med to mål. Dermed kan Larsen skilte med 210 landslagskamper og 435 mål hittil i landslagskarrieren.

Larsens lagvenninner i LHK markerte seg også i gårsdagens kamp. Kari Mette Johansen scoret seks mål, Linn-Kristin Riegelhuth scoret fem mål, mens Karoline Dyhre Breivang scoret ett mål.

I dag skal de norske håndballjentene spille kamp mor Portugal. Denne kampen inngår imidlertid ikke i turneringen. Den neste turneringskampen spilles lørdag, og da møter den norske troppen Brasil.