Tonje Larsen tar tre nye år

Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

LHK-spilleren signerte før onsdagens seriefinale.

DEL

Den mest meritterte Larvik-spilleren er tydeligvis sulten på mer, noe som gleder sportslig ledelse enormt.

– Vi ville ha henne med så lenge fordi vi fortsatt synes hun er veldig god. Med lengden op kontrakten vil vi signalisere at vi tror hun kan holde det høye nivå hele den perioden, forteller sportssjef Ole Gustav Gjekstad.

Han sier videre at forhandlingene gikk veldig greit og at de har vært enige en liten stund nå, men den formelle signeringen fant sted onsdag kveld like før oppgjøret mot Byåsen.

Trener Karl Erik Bøhn er også meget godt fornøyd med Larsens ønske om tre år til for klubben hun har tjent i alle år minus Viborg-sesongen.

– Vi får bevart kontinuitet og kvalitet på aller høyeste nivå, sier Bøhn som ikke frykter for Larsens knær de kommende årene.

– Jeg har alltid ønska henne med så lenge som mulig uansett om knærne har slitt litt. Vi skal passe på henne og utvikle helsetilstanden sammen med Tonje, sier Bøhn.

– Det er ingenting som er ukjent for oss med Larsens helse. Den har vi levd med i 12-13 år og sånn sett ikke vurdert det som noe avgjørende. De knærne har ikke forandret seg de siste årene, supplerer Gjekstad.

– Vi har en verdensstjerne i alle forsvar alle dager i uken og når den kroppen fungerer for fullt så er hun dødelig i alle faser, sier Bøhn som sin trofaste disippel.

Hovedpersonen selv er også fornøyd med beslutningen:

– Så lenge jeg skal spille håndball så er det for Larvik HK. Jeg har det veldig bra her og er på et lag med ambisjoner som samsvarer med mine mål, som er å vinne Champions League, sier Larsen, og understreker:

– Jeg trives veldig bra i en utrolig flott gjeng.

Artikkeltags