Tor Odvar trenger din hjelp!

LHKs assistenttrener Tor Odvar Moen

LHKs assistenttrener Tor Odvar Moen Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Stem fram tidenes LHK-lag!

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

HER KAN DU STEMME FRAM TIDENES LHK-LAG

– Dette gir jeg opp. Det er ikke mulig å plukke ut bare syv spillere, sukker Tor Odvar Moen. Nå må du hjelpe Larvik HKs assistenttrener med å velge tidenes LHK-lag.

Katja Nyberg eller Tonje Larsen? Riegelhuth Koren eller Duvholt Havnås? Det er forståelig at Tor Odvar Moen til slutt valgte å kaste inn håndkleet, selv om det i utgangspunktet virket som han var mer enn klar for oppgaven.

For hvem fortjener egentlig en plass på tidenes LHK-lag, hvis man skal plukke spillere posisjon for posisjon? Det skal du nå være med på å avgjøre. Østlands-Posten inviterer nemlig leserne til å velge ut hvilke syv spillere som skal utgjøre LHKs «all star team».

Via ØPs nettsider, www.op.no, kan du fra og med i dag stemme frem dine kandidater. Laget presenteres neste lørdag i ØPs papirutgave.

For å gjøre oppgaven enklere har vi valgt ut tre kandidater i hver posisjon. Allerede der har vi da kastet en rekke gode kandidater på båten, og risikert enkelte leseres vrede.

Ett unntak har vi imidlertid gjort. På strekposisjonen fant vi nemlig ut at det var umulig ikke å nominere fire spillere. Allikevel vil nok noen helt klart savne enkelte spillere på denne listen.

Navnene etter 22 års historie er mange, og etter flerfoldige triumfer også gode. Men i samråd med LHKs assistenttrener, som tross alt burde kjenne det som har beveget seg i klubben bedre enn de aller fleste, har vi landet på kandidatene du kan stemme på her.

Og vi håper du har mindre beslutningsvegring enn nevnte Moen.

– For meg ble det umulig. Rett og slett fordi vi snakker om forskjellige tidsepoker som har hatt ulik betydning for klubben. Du har perioden da LHK ble bygget opp, du har perioden da vi tok det nasjonale steget, og du har de siste årene da vi også har triumfert internasjonalt, sier han.

– Man kunne gjort det enkelt og plukket syv spillere fra laget som vant Champions League i fjor. Men så enkelt er det allikevel ikke. Mange har betydd mye for klubben før den tid, påpeker LHK-assistenten, som innrømmer at han selv ville landet på Kari Mette Johansen på venstrekanten.

– Etter min mening er hun i en særstilling, men i andre posisjoner er det ikke like klart, mener Moen, som selv kunne vært en av kandidatene til tidenes trener etter å ha ledet laget til Champions League-triumf i fjor.

Det er allikevel som assistent Moen hovedsakelig har hatt sitt virke, og vi har derfor latt Ole Gustav Gjekstad, Karl Erik Bøhn og Marit Breivik gjøre opp om den tittelen.

Enkelte spillere kunne vært nominert i flere posisjoner, for eksempel kunne Tonje Larsen også vært en kandidat på midtbacken. Men vi har valgt å plassere spillerne der vi mener de hovedsakelig har spilt.

– Det er nok ikke sikkert at jeg nødvendigvis hadde tatt ut et lag med nøyaktig den posisjonsblandingen, bemerker Moen, og lar det skinne litt gjennom at han fort kunne fått plass til både Tonje Larsen og Katja Nyberg på dette laget.

Men siden han aldri klarte å bestemme seg, har Moen ikke stemmerett. Det har imidlertid du, og frem til torsdag morgen vil vi at du synliggjør den via ØPs nettsider.

En av dem som avgir stemme vinner en signert LHK-trøye, samt to VIP-billetter til en eventuell semifinale i Champions League.

Artikkeltags