- Trist, men ikke siste gang

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Amanda Kurtovic utelukker ikke gjensyn med Larvik.

DEL

Den hardtskytende keivhendte Larvik-yndlingen synes det er utrolig trist å forlate sine lagvenninner, men gleder seg samtidig til å ta fatt på nye utfordringer.

- Men jeg tror ikke det er siste gang jeg trår på det gulvet her, sier sandefjordjenta og reiser dermed fra klubben med døra på gløtt for en eventuell retur senere i karrieren.

Kurtovic rundet av Larvik-tiden sin som tilskuer under sluttspillefinalene mot Byåsen. En overbelastning i hoften har gjort at hun ikke har tatt noen sjanser, særlig med OL-oppkjøring og uttak i nærmeste framtid.

- Det var synd jeg ikke kunne spille, men helsa kommer først og jeg måtte ta hensyn til den skadesituasjonen jeg har nå med tanke på landslaget framover, forteller Kurtovic.

Hun har hatt problemet over tid, men har kunnet spille med det, men forteller nå at det må streng disiplin til for å bli fortest mulig frisk.

- Vi skal ta ultralyd av det for å finne ut nærmere hva det er. Det er klart at man blir litt stresset når det handler om skader, men jeg har spilt med det i såpass lang tid. Jeg kunne sikkert spilt nå også, men tar litt ekstra hensyn.

Dermed ble Storhamar-kampen i Arena hennes siste før turen går til Viborg. Når hun havner der tar hun litt som det kommer med tanke på hvordan det går med landslaget og eventuelt OL-spill. Kommer hun med dit blir det ikke flytting før etter sommerens OL.

Artikkeltags