- Vi er i angrepsposisjon

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi oppdaterer fra mesterligakampen søndag kveld.

DEL

Men Cecilie Leganger er fortsatt usikker på fremtiden. Se videointervju med Leganger inne på artikkelen! - Les også: FAKTA: Slik spilles hovedrunden i Champions League

(Videointervju: Thor Kenneth Løvenfalck)

Etter å ha åpnet med seier hjemme mot Randers i den første gruppespillkampen i Champions Leagues hovedrunde, venter regjerende mester Buducnost på Larvik Håndballklubb søndag. En klubb som siden forrige sesong har mistet både Katarina Bulatovic og Bojana Popovic, men som til tross for timålstapet for Györ forrige helg allikevel har imponert så langt.

I fjor møttes LHK og Buducnost i semifinalen i Champions League, og montenegrinerne gikk seirende ut av både hjemme- og borteoppgjøret. Hjemme i Moraca-hallen vant de med hele ti mål.

- De var nok på en veldig formstigning da vi møtte dem sist, noe både Buducnosts og landslagets resultater siden viste, forteller Leganger i dette videointervjuet.

Montenegro tapte som kjent for Norge i OL-finalen i fjor sommer, men fikk sin revansje i EM noen måneder etterpå.

Leganger tror ikke fjorårets store tap vil påvirke LHK-spillerne i særlig grad i dag.

- Vi har nå en god sjanse til å få en bra start i denne gruppen. Og i motsetning til i fjor da vi hadde noe å forsvare, føler jeg vi nå er i en angrepsposisjon. Det kan slå heldig ut, mener keeperveteranen, hvis kontrakt går ut til sommeren.

- Jeg trenger god tid i tenkeboksen før jeg tar en beslutning om hva som skjer videre. Det som taler for å forlenge kontrakten med Larvik, er at jeg fortsatt føler jeg har mye å gi laget og jentene. Det som taler imot er at jeg har et yrkesliv som venter på meg, sier 37-åringen i intervjuet.

Artikkeltags