Marit L. Gulliksen klar for «Sommerkveld i kirken»

KONSERTKLART: Marit L. Gulliksen er klar for å fylle Larvik kirke med soul og jazz neste torsdag.

KONSERTKLART: Marit L. Gulliksen er klar for å fylle Larvik kirke med soul og jazz neste torsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Denne sommeren har Larvik kirke avholdt en rekke sommerkonserter. Neste torsdag er det duket for den fjerde runden med sesongens «Sommerkveld i kirken».

DEL

– Jeg har stor respekt for hva Larvik kirke og dens stab og menighet faktisk gjør for at folk skal få en nydelig konsertopplevelse hele sommeren. Det at de år etter år, og har klart å gjennomføre dette, krever både pågangsmot, engasjement og ståpåvilje fra mange positive mennesker. Dette liker jeg, og nettopp derfor hadde også jeg lyst til å være en del av deres konsertliste, forteller en meget konsertklar Marit Lien Gulliksen.

LES OGSÅ: Konge-kveld i bølgekanten: – Jeg gleder meg allerede til neste år

Lien Gulliksen er kjent for å formidle sangene på en varm og personlig måte, og torsdag 25. juli skal hun underholde i Larvik kirke. Da blir det blå toner i grenselandet mellom soul og jazz mens publikum får senke skuldrene og bare lytte.

Tilbud for alle

Hun bor i Sandefjord, men er opprinnelig fra Gjerstad i Aust-Agder. Likevel er det ikke første gang hun fremfører i den sjønære kirken, og har ved tidligere anledninger hatt fine opplevelser fra «Sommerkveld i kirken».

– Jeg synes det er utrolig bra at konserten gratis å delta på, for slike kulturarrangementet pleier å koste litt. På den måten får har vi et tilbud til alle.

LES MER: Se bildeserien fra Spillelista 2019

Sjangerne jazz og gospel ligger hennes hjerte nært, og hun beskriver stilen sin kanskje noe midt imellom disse.

– Musikken er ett viktig verktøy i eget liv for å få glede og energi. Min stilart veldig all right, både krevende, men også lekende.

Dyktige musikere

Musikerne som skal være med i bandet denne kvelden er Tom Georg Rødland på flygel, på trompet kommer Jonas Kilmork Vemøy, Andreas Rødland Haga på bass, og Andreas Barth på trommer.

– De oser av kvalitet og spilleglede. Jeg gleder meg skikkelig, avslutter hun.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags