Det hele startet med at politiet gikk ut på Twitter klokken 16:30 og ba om tips fra publikum om en svart Toyota Yaris i Larvik. Skiltene bilen bar, skal ha vært stjålet fra en bedrift i Kanalgata.

Sjåføren kjørte av gårde med de stjålne skiltene, men like etterpå kjørte han på en person. Han stakk fra stedet, og patruljen startet fullt søk etter den aktuelle bilen.

Mannen som ble påkjørt, ble sendt til legevakta. Skadeomfanget er ukjent.

Stjal Xbox

Politiet melder klokken 17:39 at bilen er funnet og stanset. Føreren er en Larvik-mann i 20-årene, som framstår ruset. De har koblet saken til et tyveri i Sandefjord, der mannen skal ha stjålet en Xbox fra Power i Nygårdsveien, med en verdi på 5.000 kroner.

Videoovervåkingen fra butikken skal ha vært nok til å identifisere sjåføren.

Operasjonssentralen til politiet kan fortelle til Sandefjords Blad at hendelsen er anmeldt av Power og det blir nå satt i gang etterforskning.

Etter besøket i Sandefjord vendte gjerningsmannen snuten hjemover og dro tilbake til Larvik, forteller operasjonssentralen. Der ble han stoppet av politiet som nå har kontroll på ham.

Kolliderte i to biler

Politiet opplyser klokken 18:01 på Twitter at mannen også skal ha kollidert med en annen bil i rundkjøringen ved Nordbyen på sin ferd. Da ØP tar kontakt med operasjonssentralen, forteller operasjonsleder Trond Egil Groth at mannen har kollidert i ytterligere en bil i Øyakrysset på sin ferd.

– Når på ferden de ulike kollisjonene skjedde vet jeg ikke. Det er ingen personskader i noen av uhellene, opplyser Groth.

Hastighetene bilen har kjørt i er også ukjent. Politipatruljen har startet etterforskning og følger opp saken videre.

Gjerningsmannen er nå innbrakt av politiet for bevissikring og utvidede prøver.

– Han har kjørt i påvirket tilstand, så han har litt av hvert å svare for nå.