Larvik Ungdoms Musikkorps går nye veier med julekonsert

Av
DEL

Innsendt LUMK går nye veier. Årets utgave av vår tradisjonelle julekonsert vi foregå via direkte nett streaming, og p.g.a smittevernregler i forbindelse med covid-19 vil konserten være uten publikum.

Konserten er søndag 6. desember, og kan følges gratis ved å gå inn på op.no eller via LUMKS egen facebookside.

Årets konsert består av en rekke kjente og kjære julesanger og vakker kirkemusikk. Bl.a. stykker som «A Most Wonderful Christmas» (Joy to the world, Have yourself a merry little christmas. mf) «Sleigh Ride», «When You Wish Upon A Star» «Nowel» «O-Magnum- Mysterium» og Liv vil bl.a. fremføre «Himmel På Jord» og det blir mye mer før det hele avsluttes på tradisjonelt vis med «Dream in the Silent Night» (som inneholder en rekke kjente julesanger) direkte over i et vakkert arrangement av «Deilig er Jorden» hvor korps, Kor og Liv gjør dette til en høytidelig avslutning på konserten.

Med oss som sangsolist og konferansier har Liv Neslowe som vil lede oss gjennom kveldens konsert

I år har vi også gleden av å ha med Larvik Kulturskoles Vokalensemble med sin dirigent Sølvi Haraldseth Lysnes. Koret har vært aktive i en rekke år og består nå av åtte elever fra 14 til 18 år. Koret vi fremføre egne melodier og vil også være med på «deilig er Jorden»

Chris Johnson, Korpsets dirigent og musikalske leder står for hele den musikalske gjennomføringen og har i tillegg skrevet arrangementer spesielt tilpasset LUMK, solist og kor.

Vi håper at dere vi nyte kveldens konsert, og gi dere et «Lys i Mørket».

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken