Med vår støtte, LHK

SISTE HJEMMEKAMP: Thore Brastein skriver i denne kommentaren at Larviks befolkning har sjansen til å vise at de virkelig kan stille opp for LHK, og takke av klubbens trener-legende. (Foto: Joachim Hellenes)

SISTE HJEMMEKAMP: Thore Brastein skriver i denne kommentaren at Larviks befolkning har sjansen til å vise at de virkelig kan stille opp for LHK, og takke av klubbens trener-legende. (Foto: Joachim Hellenes)

Av

Når Larviks fantastiske håndballjenter tirsdag møter Vipers hjemme i Arena MÅ Larviks befolkning stille opp som heiagjeng. I anstendighetens navn!

DEL

LeserbrevPå lik linje med hvordan jentene selv stilte opp for å redde «vår» klubb fra katastrofe.

Til tross for feilgrep og skuffelser som vekslende styrer og ledere har vist, har jentene alltid – alltid, sammen med trenerapparatet gitt oss uforglemmelige idrettsopplevelser og resultater. I sitt første år som «nykomponert» lag med mange unge jenter står de fram gang på gang. Til tross for trussel om manglende lønnsutbetaling og frykten for at arbeidsgiveren skal ende i konkurs stiller de opp som profesjonelle, også utenfor banen. De skal få mesteparten av æren for innsamling av rundt tre millioner kroner og at vi fortsatt står der vi er, blant eliten i Norge – vi i Larvik.

La oss vise at vi kan overgå Vipers. Laget med mange landslagsspillere og et fantastisk hjemmepublikum. Med sin store rosa tilhengerskare og sine vimpler.

La oss vise vår entusiasme og stolthet over «våre jenter» slik sørlendinger gjør for sine jenter. La oss vise at vi også kan – vi i bakkebyen og idrettsbyen Larvik.

La oss begynne feiringen av nasjonaldagen allerede i morgen tirsdag. La oss gi dem støtte slik at de unge jentene ser at de gjorde rett i å velge Larvik som idrettsby og stedet hvor de kunne utvikle seg.

Det er fullt mulig å «banke» Vipers. Det har jentene vist ved flere anledninger. At vi kan være like gode og bedre – på vårt beste. La oss ta med flagg og signalhorn og skape et publikumstrykk som kan overgå de sørfra.

Det bør også være en fin anledning til å si en stor takk til Tor Odvar Moen som nå reiser i utlendighet. Gjennom mange år har han ledet jentene til nasjonale og internasjonale høyder og seire og for mange av oss Larvikensere uforglemmelige øyeblikk.

La oss ønske han lykke til på sin reise til Ungarn og si – «Tusen takk for fantastiske spennende håndballkamper og idrettsgleder». Takk for å ha satt byen Larvik og kommunen fram i medie-norge med positive fortegn, så skal vi vel overleve de negative.

Møt opp, betal din billett og kjøp utrolig mange lodd.

Jeg tror jentene gjerne vil vise sin store takk for støtten – fra sin beste side.

Heia Larvik HK!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags