Gå til sidens hovedinnhold

Få med deg ØPs studiosending før kampen onsdag

Artikkelen er over 2 år gammel

Allerede fra klokka 18.00 er vi live i Boligmappa Arena før Larvik HK tar imot Skrim Kongsberg til høstens siste seriekamp på hjemmebane. Her kan du se kveldens vignett som en forsmak.

Uansett om du skal se kampen fra tribunen eller hjemme anbefaler vi å følge med på op.no i forkant av oppgjøret.

Der får du blant annet med deg hva trenerne og spiller tenker i forkant av kampen, og vi har vært hjemme hos Hege Løken og laget reportasje. Med oss i studio har vi Tine Stange og kommentator Bjørn Erik Hansen.

– Det er gøy at man lager en litt større greie rundt kampene slik at det blir enda mer oppmerksomhet rundt jentene. Jeg tror mange setter pris på å få høre intervjuer og litt annet, og ikke minst få med seg en god kamp. Det blir en god helhet, sier Stange.

Les også

– Jeg føler jeg har mer å vise i Larvik-drakta

(saken fortsetter under bildet)

Sendingen er en del av ØPs satsing på kvinnenes eliteserie etter at Amedia i høst sikret seg rettighetene til å vise seriekampene.

I første omgang er planen å lage studiosendinger fra kampene som spilles i Arena. Før jul er kampen mot Skrim eneste gjenværende hjemmekamp i serien.

ØP satser på å fortsette med studiosendinger fra hjemmekampene også etter jul.

– Amedia og ØP satser stadig mer på å gi våre abonnenter spennende opplevelser live, hjem i stua. Når vi fikk rettighetene til eliteserien i håndball, og Larvik HK fortsatt er kommunens flaggskip, så vil vi gi enda mer enn selve kampen. Heldigvis er det allerede et flott smarbeide med THVGS rundt sendingene. De holder proff kvalitet, og nå vil ØP være med på å gjøre enda mer spennende. Dette håper jeg larviksentusiaster vil sette pris på, sier ansvarlig redaktør Terje Svendsen.

Les også

Nå kan du se LHK-kampene direkte på op.no!

 

Onsdag kveld er det to lag på hver sin side av tabellen som møtes. Larvik HK står med fem av seks mulige seiere hittil i år (kun tap mot serieleder Vipers) og kommer rett fra en tremålsseier mot Molde. Da spilte LHK bra i 1. omgang, mens det var litt variasjon i prestasjonene etter sidebyttet.

Skrim har kun vunnet to av fem spilte kamper. Det nyopprykkede har fortsatt til gode å vinne mot Larvik HK.

– De siste kampene har jentene vært fulle av energi og klare fra start. Jeg gleder meg til å se hva de kan få til i dag, sier Stange.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.