Se verdenseliten duellere i Larvik-skogene

Artikkelen er over 1 år gammel

Flere av verdens beste orienteringsløpere er på plass når du kan se O-festivalen direkte lørdag og søndag.

DEL

Over 2.000 løpere er samlet ved Fagerli skole i Larvik denne helgen, og du som er abonnent på Østlands-Posten kan få en helt unik mulighet til å følge spenningen direkte i vår livesending.

I samarbeid med arrangørene og det sveitsiske produksjonsfirmaet Livemotion kan du følge o-løperne i eliteklassen og juniorklassene tettere enn noen gang.

Med seks-sju kameraer på plass, ja til og med med løpene kameramenn, kan du følge utøverne tett ute i skogen. Med GPS-tracking direkte på kartet for å følge løperne inn mot postene, er dette noe helt nytt i vår satsing på direktesport i samarbeid med alle de andre avisene i Amedia.

Lørdag er det mellomdistanse der verdens kanskje beste o-løper de siste årene, Olav Lundanes, stiller til start for å bryne seg på terrenget fra Fagerli skole og innover i Vestmarka, bare om lag en måned før VM i Østfold arrangeres. Han får konkurranse av løpere fra flere av Europas beste nasjoner.

Søndag er det langdistanser med fellesstart, og vi følger altså eliteklassene, de to beste juniorklassene 17–18 år og 19–20 år, samt landets mest lovende ungdommer i 15–16 år.

Lyden på sendingen er fra speaker på arrangementet, Sigmund Vister.

Nå får du 31 nye stolper å jakte på 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags