Tror fortsatt på isbaderekord

Nydelig: Lasse Eriksen kan ikke få fullskrytt hvor godt det føles med en dukkert i tre grader pluss en dag i mars. - På søndag håper jeg  at jeg kan kaste meg i vannet sammen med minst 500 andre larvikinger, sier han. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene

Nydelig: Lasse Eriksen kan ikke få fullskrytt hvor godt det føles med en dukkert i tre grader pluss en dag i mars. - På søndag håper jeg at jeg kan kaste meg i vannet sammen med minst 500 andre larvikinger, sier han. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene

Artikkelen er over 3 år gammel

Lasse Eriksen på Farris Bad er ikke i tvil; søndag vil minst 400 larvikinger kaste seg i vannet ved Batteristranda.

DEL

- Målet er å få over 500 til å bli med. Det holder at de fleste som stilte opp i fjor kommer i år igjen, og tar med seg en venn. Da slår vi norgesrekorden på 395 med stor margin, sier Eriksen til Østlands-Posten.

HER KAN DU MELDE DEG PÅ ISBADINGEN 6. MARS.

Selv lot han seg ikke be to ganger da vi ba han kaste seg ut i rundt tre plussgraders bølger i snøværet onsdag ettermiddag.

- Dette er bare moro, og langt fra så ille som det kan se ut. Et adrealin-kick rett og slett, og enda mer gøy når mange gjør det samtidig. Og ikke minst utrolig deilig når man kommer opp av vannet igjen, sier han.

Klokken 13 på søndag skal isbaderekorden på 395 badende samtidig tas tilbake fra Porsgrunn, og samtidig skal det samles inn penger til Huset i Larvik og til flykningsbistand.

Forfriskende: - Ikke minst godt å komme på land etter dukkerten, sier Larsse Eriksen.

Forfriskende: - Ikke minst godt å komme på land etter dukkerten, sier Larsse Eriksen.

Det er prosjeket «Sweat For Charity» i samarbeid med blant annet organisasjonen Løft Larvik som står bak rekordforsøket, og på melding kan gjøres ved frammøte eller helst ved å gå inn på www.op.no og registrere sitt navn.

Les også: Håper mange vil bruke badstua på Batteristranda til avkobling og sosialt samvær

Deltakerbetaling gjøres ved frammøte søndag.

- Jeg gleder meg utrolig. Nå har jeg utfordret skoleklasser ved Thor Heyerdahl, og så håper jeg både private og firmaer stiller opp i fleng, sier Eriksen.

Les også: 300 synkronisbadet på Batteristranda

Les også: Iskald dukkert til godt formål

Les også: Tok rekorden i siste sekund

Les også: Larvik skal sette ny isbaderekord

Artikkeltags