Martin André Gustavsen fra Larvik har bestemt seg for å la håret sitt gro helt til neste nyttårsaften, men det er en liten vri. Han har nemlig ikke så mye hår på hodet.

– Kompisene begynte å bli ganske lei av at jeg ikke fullførte nyttårsforsettene mine. I år tenkte de at jeg skulle starte en blogg og bestemme hva mitt nyttårsforsett skulle være. Det ble til at jeg skulle spare håret mitt i ett år, det morsomme er at jeg nesten ikke har hår på hodet, sier Gustavsen.

Populær blogg

Siden oppstarten på nyttårsaften, har bloggen allerede rukket og bli ganske populær med mange daglige lesere innom.

– Nå har det blitt såpass mange lesere på bloggen, at jeg må nesten fullføre dette her. Jeg har også fått mange støttemeldinger.

Her vil lesere fra rundt om i Norge kunne følge med på Martin sitt nyttårsforsett gjennom hele året. Hensikten er å vise at han klarer å gjennomføre det vågale hårprosjektet. I tillegg ønsker han å sende et beskjed til samfunnet om at han ikke forandrer seg som person til tross for at får en annerledes sveis.

– Folk kommer sikkert til å følge med. Jeg er en lærer og i forhold til det ønsker jeg at elevene skal forstå hvorfor jeg gjør dette. Det er så mye fokus på utseende i dag, det er litt samfunnskritikk ved å vise jeg ikke forandrer meg som person selv om utseende forandres.

LES OGSÅ: Lastebilsjåfør så bilen kjøre forbi og inn i feil kjøreretning – prøvde å ringe politiet før det smalt

Skal overbevise kompisene

Kompisene til Martin er spredt i Oslo og Trondheim, av den grunn blir bloggen et viktig bevismateriale for å vise dem at han klarer å fullføre nyttårsforsettet.

– Jeg hadde et nyttårsforsett for et par år siden om at jeg skulle trene hver dag og da skulle jeg sende bilder til dem under trening. Det varte i bare sju dager. De har ikke troen på meg, nå skal jeg bevise at jeg klarer det.

En ting er Martin i alle fall sikker på, og det er at det kommer til å bli det store samtaleemnet når han møter kompisgjengen.

– Det kommer garantert til å bli en snakkis når vi møtes. Jeg har aldri hatt så mye trafikk på Instagram og Snapchat før. Det har smelt skikkelig til. Jeg prøver å holde alt oppdatert nå.

LES OGSÅ: Larvik-kvinne skal ha underslått over en million kroner fra selskap som jobbet for barn