Gå til sidens hovedinnhold

Trenger du hjelp til julebordantrekket?

Artikkelen er over 3 år gammel

Julebordsesongen er like rundt hjørnet. I den forbindelse har vi fått hjelp av lokale butikker til å finne de perfekte antrekkene til festsesongen. Unge butikkansatte i Larvik deler sine motetips for å inspirere deg.

Mote

På Nordbyen blir ØP møtt av Vero Modas Annika Wilhelmsen (20) som gledelig forteller om festsesongens trender.

– I festsesongen ser vi at unge jenter kjøper korte kjoler og kjoler med lange ermer. Vi selger også mange jakker i fuskepels, som er veldig trendy denne sesongen.

- Hvilket antrekk er alltid en sikker vinner?

- Hvis du styler den sorte kjolen din med smykker og pumps. En skinnjakke er også perfekt for å skape mer «edge» når familiemiddagen er over og du skal på fest. Men - less is more, sier hun.

Annika stilte opp som modell for Vero Moda.  Hun kunne fortelle at antrekket hennes var av butikkens eget merke.

 

- Kul skjorte og svarte jeans

Ola Stensby (20) som er ansatt på Carlings på Nordbyen, kom med flere gode råd til Larviksgutter som ønsker å kle seg komfortabelt og kult i julebordsesongen.

- Hva må Larviks unge menn ha i skapet denne sesongen?

- I festsesongen må du ha en stilig skjorte, svart jeans og en fin genser, sier Ola.

- Hvordan kan man pynte seg, men samtidig føle seg kul og komfortabel på fest?

- Du må kle deg i noe du selv liker. Komfort er viktig. «Spice» opp antrekket ditt med en kul skjorte. Bruk en fin genser over skjorten, som kan tas av når du ønsker en mer avslappet look, legger han til.

 

- Smykker er blikkfang

På Torget i Larvik finner du butikken Høyer. Butikkansatt, Ann Kristin Andersen (27), delte flere gode tips med ØPs lesere.

- Hvordan velger man riktig kjole og passform?

- Velg en kjole i tykkere materiale og lange ermer. Ved å anvende kjoler med lange ermer, slipper du også å tenke på en cardigan eller blazer. Og smykker er et fint blikkfang, svarer hun.

Kjole: By Marlene Birger kr 2299 – Sko: Michael Kors kr 1199 – Veske: Cala Jade kr 3499 – Ørepynt: Lily and rose kr 799

 

- Skill deg ut med slips

Carl Andreas Henie (20)  er også ansatt på Høyer og stilte i dress for anledningen. Han oppfordret Larviks unge menn til å kjøpe slips som skiller seg ut.

- Sko og belte kan matche, men alt trenger ikke å matche når du skal velge tilbehør.  Tenk heller at det skal være en rød tråd når du planlegger antrekket, anbefaler han.

 

Kommentarer til denne saken