Hollywood-stjerne i Larvik for å spille i Wisting

Carrie-Ann Moss er i Larvik for å spille FBI-agent i Wisting-filmen mot Sven Nordin, hun har kledd seg mot kulda.

Carrie-Ann Moss er i Larvik for å spille FBI-agent i Wisting-filmen mot Sven Nordin, hun har kledd seg mot kulda. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Carrie-Anne Moss fikk sitt gjennombrudd i rollen som Trinity fra Matrix-filmene rundt 2000-tallet, der hun spilte mot Keanu Reeves og Laurence Fishburne. Nå er hun i Larvik for å spille mot Sven Nordin, alias William Wisting.

DEL

– Moss er på plass i Larvik nå, forteller pressesjef i Viaplay, Fredrik Olimb.

Hun skal spille FBI-agenten Maggie Griffin, som blir en viktig brikke i etterforskningen av et mystisk mord sammen med William Wisting.

– Å få være med i et prosjekt av dette kaliberet er utrolig gøy! Historieformidling gjennom et skandinavisk perspektiv, og å få mulighet til å jobbe med skuespillere som Sven Nordin, er utrolig spennende, sier den anerkjente skuespilleren til Viaplay.

Hollywood-stjernen kan også avsløre at hun har hatt et ekstra øye til Norges utøvere under de olympiske lekene i Pyeongchang:

– Etter at jeg fikk vite at jeg hadde fått denne rollen har det vært langt morsommere å følge med på OL, sier en entusiastisk Carrie-Anne Moss.

LES OGSÅ: Iskalde grøss for Wisting-statister

Imponerende CV

Regissørene Trygve Allister Diesen og Katarina Launing er veldig glade for at Moss har takket ja til å være med i TV-serien.

– Hun fanget alles oppmerksomhet med tolkningen sin av Trinity i Matrix-filmene og har en imponerende CV. Vi er overbevist om at hun vil gjøre en fantastisk rolle som FBI-agent Maggie Griffin, og vi ser fram til å jobbe med henne, forteller regissørene.

LES OGSÅ: Folk rister på hodet når Christer og kollegene hans maler utendørs i januar – men forklaringen er god

Gjennombrudd i Matrix

Det kommersielle gjennombrudded fikk Moss i rollen som Trinity fra Matrix-filmene.

Canadieren har også spilt i en rekke kritikerroste filmer som den Oscar-nominerte «Chocolat» og Christopher Nolans «Memento», der hun spilte mot Guy Pierce og vant Independent Spirit Award for beste kvinnelige birolle.

Hun var sist å se i den populære superheltserien «Jessica Jones».

Artikkeltags