30.000 kroner til Fargespill Larvik

PÅ JULEBESØK: Det var stor stemning da Fargespill fikk besøk av Fokus Larvik.

PÅ JULEBESØK: Det var stor stemning da Fargespill fikk besøk av Fokus Larvik. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fargespill Larvik er blitt en viktig institusjon i vårt kulturliv, og stadig flere setter pris på det de gjør.

DEL

Rett før jul troppet representanter for Fokus Larvik opp i øvingslokalene nederst i Kongegata med en stor sjekk. 30.000 kroner var summen den symboliserte, og pengene får de til forberedelser til nye forestillinger.

Bidro med 240.000 kr i 2017

– Det er alltid moro å dra rundt å gi påskjønnelser til de mange som gjør en flott jobb i lokalsamfunnet. I tida fram mot jul gjorde vi flere ting, som å arrangere juleball for enslige mindreårige flyktninger og dra på juletrehogst til Elisabeths jul i samarbeid med barnevernet. Og da gi en påskjønnelse til Fargespill, sier Kjell Jonny Eftedal, en av de mange voksne guttene som legger ned mye arbeid i Fokus Larvik.

Les mer: Sparebankstiftelsen DNB gir over åtte millioner til ulike tiltak i Vestfold. Se hvem i Larvik som får støtte.

Når det gjelder gaven til Fargespill Larvik, så er pengene øremerket til en samling med overnatting på Strand leirsted i Sandefjord, der det skal jobbes med en stor forestilling i mars. I det spennende prosjektet deltar også Kongelig Norsk Marines musikkorps. På samlingen skal repertoaret til forestillingen utvikles og innøves.

SJEKK OVERRAKT: I fjor ble det gitt ut 240.000 kroner til lokale tiltak. Fargespill fikk 30.000 av disse.

SJEKK OVERRAKT: I fjor ble det gitt ut 240.000 kroner til lokale tiltak. Fargespill fikk 30.000 av disse. Foto:

Fokus Larvik har nå hold på siden 2005, og totalt bedratt med imponerende 1,7 millioner til mange små og store tiltak i lokalsamfunnet. I fjor ble det gitt bort 240.000 kroner til lag og enkeltpersoner, som Fargespill, Larvik Røde Kors, Kysthospitalet, Kameratklubben, Verket og Gyda. For å nevne noen.

Hjelper mange

– Vi har i dag 35 medlemmer og er en gjeng voksne larviksgutter som ønsker å ta vare på hverandre, utvikle oss som mennesker og stå for noe positivt i Larvik. Vi ønsker å ha en sosial og samfunnsnyttig profil, og vi skal utvikle prosjekter til hjelp, glede og støtte for mennesker som trenger en håndsrekning, oppmuntring eller en takk for noe positivt, forteller Kjell Jonny Eftedal.

Pengene får klubben i hovedsak inn via lotterier, arrangementet Allsang på Bøkker'n og Fokusbenkene.

Les mer: Laget mat hele natta – folk strømmet til Tollerodden for å være med på festen

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.