Gå til sidens hovedinnhold

Har plass til flere i bassenget

Artikkelen er over 3 år gammel

Norges Astma- og Allergiforbund i Larvik tilbyr sine medlemmer bading i varmtvannsbassenget på Kysthospitalet hver onsdag. Men de er ikke sikre på om alle vet om det.

– Vi ønsker oss flere som vil bade sammen med oss på onsdager, sier Tone Hope Andreassen, som er leder for NAALs lokallag i Larvik.

Hun ønsker å opplyse alle som er medlem om tilbudet på Kysthospitalet hver onsdag kveld.

– Det er ingen hemmelighet at gjennomsnittsalderen på svømmerne er ganske høy. Men alder er ingen hindring, vi ønsker badeglade i alle aldre velkomne. Får vi stor pågang fra barnefamilier, er vi blitt lovet en ekstra time for dem, sier Hope Andreassen.

Hun har mer på hjertet:
– Vi har lyst til å skryte litt av alle de flotte tilbudene som tilbys til allergikere, astmatikere, Kolspasienter og andre med luftveisplager gjennom hovedorganisasjonen. Vi kan nevne: pasientkurs, likepersonstilbudet, rådgivningstjenesten med blant annet vår nye ernæringsrådgiver Guro, som svarer på spørsmål om matallergier og intoleranse. Vi kan få opphold på Gran Canaria, Geilomo barnesykehus og delta på aktivitetsdager for barn​. ​
 

Samarbeid med kommunen


Lokalforeningen i Larvik har startet et samarbeid med Friskliv og Mestring i Larvik kommune.

– Vi kan i samarbeid med dem tilby gratis yoga på mandager til våre medlemmer. Dette er et prøveprosjekt som vi håper kan videreføres etter jul. Også her er det interesse fra medlemmene som skal til, så kom gjerne og prøv, oppfordrer Tone Hope Andreassen.

Den 16. oktober inviterer lokallaget til medlemsmøte.

– Her blir det informasjon om hva vi driver med, så hold av datoen hvis du er medlem eller planlegger å bli det. Det er halv pris for medlemskap ut året. Vi ønsker oss mange nye medlemmer, reklamerer Hope Andreassen.

Kommentarer til denne saken