En svært alvorlig sak!

HVEM? Hvem står bak og hvem er juridisk ansvarlig for bilaget, spør Thore Brastein.

HVEM? Hvem står bak og hvem er juridisk ansvarlig for bilaget, spør Thore Brastein.

Av
DEL

MeningerI Østlands-Posten fredag 8. mars var det vedlagt et bilag med tittelen ”JA til åpen sjøfront”. Det var en A4 4-sidig eventyrfortelling med eventyrtegninger av en lokal kunstner ved navn Åke Berg. Går ut fra det er samme person som har sluppet til i ØPs avissider ved flere anledninger med sine fordreide, urealistiske og manipulerende illustrasjoner om plassering av den framtidige jernbanestasjon i Larvik.

Etter tidligere å ha vært styreleder i Larvik Bys Vel og aktiv om Larvik by og sentrums framtid,har undertegnede valgt å holde seg helt anonym i diskusjonen om plasseringen av fremtidens jernbanestasjon.

Når det gjelder fredagens bilag i ØP er det noen alvorlig aspekter som bør besvares i offentlighetens lys:
Hvem står bak og er juridisk ansvarlig for bilaget?

Er det

  1. Larvik Kommune som juridisk har ”signert” med: ”Ja til Kongegata stasjon” hilsen www.larvik.kommune.no?
  2. Østlands-Posten som bør være juridisk ansvarlig for hva de distribuerer av bilag?
  3. Er det Treschow Fritzøe som har store interesser i plasseringen av stasjonen?
  4. Er det kretsen bak Grandkvartalet?
  5. Er det kretsen rundt den lokale kunstneren Åke Berg som plutselig har begynt å interessere seg for høye barrikader, skygger og kommunens innbyggere? Hvor var Åke Berg i diskusjonen om Grandkvartalet?

Spørsmålene er mange og saken er svært alvorlig. Skal Larviks befolkning nok en gang bli belastet med grupperinger som har en annen agenda enn byens beste?

Skal vi nok en gang manipuleres til å ta valg på feil grunnlag og som vi ikke fortjener? Skal vi viderefører den negative utviklingen av byen og kommunen vår?

Undertegnede har vært i kontakt med Larvik Kommune og Østlands-Posten, men ingen kjenner til bilaget, hvem som står bak og undrer seg på hvem som prøver å manipulere en hel kommune.

Det er en svært alvorlig sak som kan få juridiske konsekvenser for de som i feighet skjuler seg bak denne saken.

Tegningene som er signert Åke Berg har ingen realisme og er totalt uansvarlige med tanke på byens og kommunens utvikling av næringsvirksomhet, butikker og handel, kontorer og boliger og har svært tvilsomme økonomiske konsekvenser.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags