Gå til sidens hovedinnhold

Larvikskvinnenes stemmer gjør at denne smaken leder

Artikkelen er over 3 år gammel

Hvem skulle trodd at kvinner i Larvik kunne være så samstemte i jakten på Smaken av Larvik?

Det er fremdeles mulig å stemme på det du mener er smaken av Larvik. I det enkle skjemaet du finner nederst i denne saken kan du være med på å avgjøre hva som er den smaken som sier Larvik i størst grad.

Vi har fått inn ganske mange svar, og i teten ligger altså smaken av jordbær. Det er også den smaken som har fått flest stemmer av kvinnene, og desidert den smaken de yngste (de mellom 20 og 40) har stemt mest på. Blant mennene er det enn så lenge smaken av reker som har et ørlite forsprang.

De mellom 40 og 60 har i størst grad stemt på jordbær eller laks, mens hos de mellom 60 og 80 er det laks som framstår som Smaken av Larvik.

– Smaken av Larvik må være rein og ujålete! 

Når vi ser på hvilken smak folk foretrekker ut ifra hvor de bor, er det spesielt en ting som skiller seg litt ut. Alle fra Lågendalen og Lardal, bortsett fra de fra Kvelde, har svart Lågalaks.

Blant dem som har stemt som bor i Brunlanes-distriktet skulle man kanskje tro det gikk i jordbær og grønnsaker, men det viser seg altså at i det området er smaken som baken.

Ingenting er dermed avgjort når det gjelder jakten på den ultimate Smaken av Larvik.

Kommentarer til denne saken