Finner du den riktige setningen? Vinn fine premier!

ADVENTSKALENDER: Her er ØP-journalist Tonje sin fine hund Olli på tur. På vår instagram-konto @ostlandsposten har mange gjettet riktig - bildet er tatt i Ono i Farris.

ADVENTSKALENDER: Her er ØP-journalist Tonje sin fine hund Olli på tur. På vår instagram-konto @ostlandsposten har mange gjettet riktig - bildet er tatt i Ono i Farris. Foto:

I hele desember har vi lagt ut bilder på Instagram fra rundt om i den flotte kommunen vår. Nå handler det om hovedpremien!

DEL

Et nytt bilde fra et eller annet sted i Larvik har vi lagt ut hver eneste dag på ØPs Instagram-konto. Har du sett disse bildene, så har du nok også lagt merke til at det har vært en bokstav på hvert av dem. Nå utfordrer vi deg til å løse bokstav-puslespillet!

Vi har laget en setning som totalt består av 23 bokstaver. Du finner en bokstav på hvert bilde i kalenderen. Så gjelder det da å stokke bokstavene riktig. Et hint kan være at setningen består av åtte ord. Det lengste ordet er på seks bokstaver.

Et siste hint, ØP er nevnt i setningen!

Hver dag i advent har vi trukket ut en vinner blant følgerne våre på Instagram som har svart riktig på oppgaven den aktuelle dagen. Alle dagsvinnerne har fått flax-lodd. Nå i hovedkonkurransen har vi hele tre premier på lur! Alt du må gjøre er å stokke om på bokstavene, sette de sammen til en setning og sende oss svaret på melding på Instagram til oss.

Vinneren får et gavekort på 1000 kroner i Larvik By. Dessuten blir det trukket to gavekort på 500 kr.

Vi avslutter konkurransen ved midnatt lille julaften, og trekker vinnere 1. juledag.

Det vi i ØP ønsker oss aller mest akkurat nå, er enda flere følgere på Instagram. Det betyr at om du ikke allerede følger @ostlandsposten der, så blir vi veldig glade om du velger å gjøre det!

Artikkeltags