Gå til sidens hovedinnhold

– Hit kommer jeg så lenge jeg lever

Artikkelen er over 2 år gammel

For 17. gang skal Allsang på Bøkkerfjellet arrangeres. Det er med åpne armer og store smil at de ønsker alle velkommen til sommerens siste.

- Vi i Fokus arrangerer dette to ganger hver sommer, og det blir tatt like godt imot hver eneste gang. Det er et lavterskelarrangement hvor man bare kan kose seg, sier Gunnar Nordby i Fokus Larvik.

Lørdag klokken 16.30 kan man komme helt gratis til Bøkkerfjellet for å synge med til sangene som spilles av de faste Honolulu Trio.

- Hvis folk vil kjøpe sanghefte eller noe fra serveringa må de gjerne det, men ellers vil vi ikke ha noe pengefokus. Overskuddet vårt går til gode formål i kommunen. Det er en veldig fin ting å gjøre for andre, forteller Alf Langseth i Fokus Larvik.

- Sommerens høydepunkt

Inger-Marie Kjøle har ikke gått glipp av en eneste Allsang på Bøkkerfjellet, og er mer enn klar for lørdagen som kommer.

- Det er dette jeg ser frem til hver sommer, det er høydepunktet! Trioen på scenen er knallgode på å få med seg publikum, og de lager liv for alle, smiler hun.

Kjøle vet at hun ikke er alene om å mene at arrangementet er feriens høydepunkt.

- Flesteparten av oss som er der er vel godt voksne, og mange holder av disse datoene lang tid i forkant, legger hun til.

- Må ikke kunne synge

Honolulu Trio står på scenen og sørger for musikk til sangene. Fokus Larvik har i stand et partytelt og servering for gjestene.

- Arrangementet trekker mange mennesker nå på sommeren, det er bestandig godt med folk som tar turen til Bøkker’n når allsangen holdes. Det er veldig hyggelig å se at så mange engasjerer seg, sier Nordby.

- Så må man heller ikke kunne synge for å delta. Dette er bare en koselig greie som skal være for alle. Jeg kommer i alle fall så lenge jeg lever, ler Inger-Marie.

- Vi har blitt lova fint vær og perfekte forhold, så alt ligger til rette for at dette skal bli nok en allsang-suksess på den aller flotteste utescenen i Larvik, avslutter Nordby.

Kommentarer til denne saken