Gå til sidens hovedinnhold

Koht skulle tulle om bekymringer – måtte avlyse i Bølgen på grunn av svulst-operasjon

Artikkelen er over 2 år gammel

Christine Kohts forestilling «Bør jeg være bekymret» i Bølgen fredag kveld blir utsatt til februar.

Koht sto på scenen på Jessheim torsdag, kveld, men det gikk dårlig og hun måtte gi seg. Det er altså likevel ikke grunn til stor bekymring for Koht, som er på bedringens vei etter å ha vært gjennom en operasjon.

– Christine har gjennomgått en operasjon for å fjerne en større cyste, og vi trodde nå at hun var sterk nok til å holde en hel forestilling, men så viste det seg altså at det likevel var litt for tidlig, sier manager Elina Krantz til VG.

Hun forteller at svulsten var godartet og at operasjonen var vellykket.

Forestillingen «Bør jeg være bekymret?» er på turne i Norge denne høsten, der Koht kaller seg bekymringskunster og et av temaene i forestillingen er at hverdagsangst har fått et ufortjent rykte, og at alle skal dø av noe, så her er det bare å komme og le seg i hjel på showet.

To-tre forestillinger ble avlyst før hun skulle forsøke seg på Jessheim torsdag. Nå blir flere forestillinger avlyst, i tillegg til den i Larvik.

– Vi har måttet avlyse et par-tre forestillinger, og de fire neste blir også avlyst, ettersom det nok var for tidlig å stå på scenen igjen. Men vi kommer tilbake til alle stedene som blir avlyst etter hvert, lover Krantz til VG.

Bølgen kulturhus informerer om at alle som har kjøpt billett på nett vil få pengene refundert neste uke. Alle som har kjøpt i skranke må ta kontakt med Bølgen. Billettene kan gjelde til den nye forestillingen 27. februar neste år.

Kommentarer til denne saken