Nå er vinnerne av gullbillettene trukket

TRAKK VINNERNE: Fredag formiddag samlet Paal Espen Wingaard, leder av Larvik By, og Stian Rød, senterleder trainee på Nordbyen, seg på kontroret til ordfører Rune Høiseth for å trekke vinnerne av gullbillettene fra Larviksdagen.

TRAKK VINNERNE: Fredag formiddag samlet Paal Espen Wingaard, leder av Larvik By, og Stian Rød, senterleder trainee på Nordbyen, seg på kontroret til ordfører Rune Høiseth for å trekke vinnerne av gullbillettene fra Larviksdagen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag formiddag samlet Paal Espen Wingaard, leder av Larvik By, og Stian Rød, senterleder trainee på Nordbyen, seg på kontoret til ordfører Rune Høiseth for å trekke vinnerne av gullbillettene fra Larviksdagen.

DEL

Larviksdagen, som ble arrangert torsdag, ble en suksess i år også. Både Paal Espen Wingaard, leder av Larvik By, og Stian Rød, senterleder trainee på Nordbyen er svært fornøyde med gårsdagens opplevelser.

– Det er veldig gøy å få til et sånt samarbeid mellom de to største innen handelsnæring i Larvik, sier Wingaard, og Rød sier seg enig.

11 pølser på ti minutter

De forteller at dagen gikk over all forventning, og Rød påpeker at spesielt pølsespisekonkurransen var et artig moment.

– Vi slo ikke verdensrekorden, som er 72 pølser på ti minutter, men gårsdagens rekord ble 11 pølser, ler Rød.

Det ble arrangert to konkurranser, og det var mange som meldte seg på.

– Vi hadde vel 7–8 påmeldte til begge konkurransene, og det ble en ordentlig positiv og morsom greie, sier Rød.

LES OGSÅ: Nå blir det buss for tog

Trakk vinnerne

Alle som handlet for over 200 kroner i løpet av dagen, fikk en gullbillett, og var dermed med i trekningen av «den ultimate Larvikdagen».

I år var også sjansen for å vinne doblet.

Fredag formiddag møtte Wingaard og Rød opp på kontoret til Rune Høiseth, der ordføreren skulle få trekke ut to heldige vinnere.

– Jeg synes det er flott å merke at dere er så fremoverlent, og at dere har fokus på å være på tilbudssida, slik at det legges til rette for at vi skal få suksess begge steder, sier Høiseth, før han putter hånda i bollen med alle billettene, og plukker ut vinnerne av premier til en verdi av over 16. 000 kroner hver.

De to heldige vinnerne hadde gullbilletter. 6553, som får gavekort én, og 7428, som får gavekort to.

Artikkeltags