Kjemperespons for kommunens skrytefilm – sett av 60.000 det første døgnet

Artikkelen er over 3 år gammel

Onsdag lanserte Larvik kommune sin nye nettside på domenet larvik.no. Hvor mange som har besøkt siden så langt er ikke klart, men antallet som har sett filmen som fronter nettstedet er imponerende.

DEL

– I løpet av det første døgnet ble videoen sett hele 60.000 ganger, den fikk 3.305 likes, 1.050 delinger og 405 kommentarer via Facebook, sier en svært godt fornøyd kommunikasjonsrådgiver i Larvik kommune, Nils Fredrik Lysebo.

– Vi har ikke vært i nærheten av å engasjere i den grad tidligere, og det viser at vi har truffet en nerve hos publikum, legger han til.

Filmen, som har tittelen «Velkommen hjem», er laget av Morten Rakke med manus laget av selskapet Nye Linjer, ved Tom Erik Andersen, og filmen er en vellaget og vakker skrytefilm om Larvik kommune.

Filmen er lagt ut på det nye nettstedet, og på Youtube.

Les også: – Det viktige med dette blir å vise fram kommunen vår

Redaktør: Kommunikasjonsrådgiver Nils Fredrik Lysebo er ansvarlig for kommunens nye nettside. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene

Redaktør: Kommunikasjonsrådgiver Nils Fredrik Lysebo er ansvarlig for kommunens nye nettside. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene

Vil skape engasjement

Lysebo sier at et av målene med filmen er å skape stolthet og engasjement.

– Og så er det ikke slik at vi tror folk flytter til Larvik av den grunn. Men vi tror at slik påvirkning kan «så noen frø», og være med å bidra til at noen tar valget om Larvik som bosted – enten nå, eller i fremtiden.

– Et annet mål med filmen er at den kan være et verktøy for folkevalgte og ledere i kommunen når de skal snakke om Larvik som bo- og arbeidskommune i ulike foraer. I tillegg oppfordrer vi næringslivet i Larvik til å bruke filmen for alt det er verdt. Kanskje den kan bidra i rekrutteringsprosesser for eksempel, sier han.

Nils Fredrik Lysebo legger til at han skulle likt å se hvilke andre kommuner i Norge som har fått tilsvarende engasjement på en enkel post i sosiale medier i løpet av et døgn.

– Det tviler jeg på at noen har fått, sier han stolt.

Artikkeltags