Tony André Korstvedt Olsen hadde en liten anelse om at hans kjære Kari Anne Eikenes ville overraske med sang på bryllupsdagen; men at det skulle bli oppover kirkegulvet forventet han ikke.

– Da åpnet kranene seg, det var helt rått. Vi ville at vielsen skulle være annerledes, men jeg så ikke for meg dét, sier han om den spesielle overraskelsen.

LES OGSÅ: En smak av bryllup

– Litt kleint

Det var i Larvik kirke, 27. august, at det hele skulle skje. Kari Anne Eikenes hadde egentlig bestemt seg for å ikke synge – men greide ikke la være.

– Jeg synes egentlig det er litt kleint, så derfor ville jeg gjøre noe helt annerledes og overraske alle sammen, forteller hun.

Kun presten, brudens far og brudens selv visste hva som foregikk da bruden ble gitt en mikrofon halvveis nedover kirkegulvet.

– Vi hadde ikke øvd engang, men jeg stolte på bandet. Jeg glemte helt at jeg skulle synge fram til jeg plutselig sto der!

LES OGSÅ: Lillian og Stig inviterte alle i bryllup – det var bare ett problem ...

Brast ut i gråt

Sangvalget falt på en mindre kjent James Bond-låt, som ifølge Eikenes hadde stor betydning da hun fant den fram i arkivet.

– Jeg har sunget i mange bryllup, og ville velge en låt som folk ikke forbinder med bryllup. Da jeg fant den følte jeg at teksten passet så godt til vårt møte og vår kjærlighet, sier hun om låten «Nobody Does It Better».

Og mens bruden lykkes i å holde seg rolig og fattet hele veien opp kirkegulvet, klarte ikke brudgommen å holde maska i det hele tatt.

– Jeg sa «velkommen til denne forestillingen» da gjestene ankom kirken, og show var det virkelig! Det var helt fantastisk, jeg fikk akutt pollenallergi, sier Korstvedt Olsen lattermildt.

LES OGSÅ: – Vanlig kirkebryllup var uaktuelt

Sett 3000 ganger

Snaue to uker etter bryllupet forteller brudgommen at han lengter tilbake til den store dagen.

– Filmen av Kari Anne som går oppover kirkegulvet har jeg sett en gang om dagen. Hverdagen traff plutselig og det er igjen et lite tomrom etter å ha planlagt den dagen så lenge, innrømmer han, og legger til at det er hans nybakte kone som skal ha mesteparten av æren for arrangementet.

– Hun må jobbet med dette i hundrevis, kanskje tusenvis av timer. Jeg fikk i alle fall ikke være med på regien av innmarsjen, sier han.

I etterkant av bryllupet la Tony André ut en film av Kari Annes surprise-innmarsj på sin Facebook-side. I skrivende stund har videoen blitt sett over 3000 ganger, og i tillegg fått mange delinger, likes og kommentarer.

– At det kan røre så mange er kjempestas. Det er jo derfor jeg er artist, sier hun.

LES OGSÅ: – Noen ganger så lurer jeg på om bruden skal gifte seg med seg selv. Brudgommen kommer jo helt i bakgrunnen