Rykket ut til boligbrann i Larvik sentrum – måtte skjære seg inn i kledningen

RIVER NED: Mannskapene fra Larvik Brann og Redning er i ferd med å rive av kledningen etter at det ble meldt om brann i en enebolig i Olavs gate lørdag ettermiddag.

RIVER NED: Mannskapene fra Larvik Brann og Redning er i ferd med å rive av kledningen etter at det ble meldt om brann i en enebolig i Olavs gate lørdag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet og brannmannskaper rykket ut til meldinger om brann i en enebolig lørdag ettermiddag.

DEL

Larvik Brann og redning rykket ut til branntilløpet i Olavs gate, rett ved Meny sentrum litt før klokka 17.45 lørdag. Også politi og ambulanse rykket ut.

Meldingen gikk ut på boligbrann, men da nødetatene kom til stedet var det ingen synlig røyk å se fra avstand.

– Nødetatene er på stedet, ingen synlige flammer, men det skal trolig brenne i kledningen. Det ryker av veggen, meldte politiet på stedet til operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt.

Klokka 17.50 meldes det at brannmannskapene på stedet har kontroll på brannutviklingen. De brøt seg inn bak kledningen for å slukke branntilløpet, og kontrollere og sørge for at det ikke blir mer spredning.

– Brann skal ha startet i forbindelse med utvendig arbeid på huset, forteller innsatsleder hos politiet på stedet.

Ingen ble skadet i forbindelse med brannen, og det skal ha vært beboeren selv som meldte fra til nødetatene om branntilløpet.

Foto:

Artikkeltags