Jeg har alltid sett på mange topp-idrettsutøvere som svært dyktige utøvere innen sin idrettsgren, og verken mer eller mindre.

Noen få fremstår i tillegg som meget intelligente og reflekterte, som blant annet skiskytter Ole Einar Bjørndalen, lagkaptein og håndballspiller Bjarte Myrhol, alpinist Kjetil Jansrud og skiløper Johannes Høstflot Klæbo.

Ut over dette kan det virke som det kun er et fåtall som kunne ha blitt head-hunted til forsker-miljøer eller

tilsvarende...

Og det gjelder i alle fall ikke personer som tar private nakenbilder eller lignende, og naivt tror at dette ikke kan havne på avveie. Hacking av datamaskiner og etter hvert avanserte mobiler har jo vært en betydelig risiko i relativt lang tid allerede, så dette kan jo umulig være helt ukjent for de fleste.

I stedet for å skylde på andre og anklage topp-idrettskollegaer for med vilje å spre denne type materiale, burde jeg-generasjonen med Nora Mørk i spissen gå mer i seg selv. Jeg tør påstå at dette har hun seg selv – og ingen andre – å takke for!

Og bare for å illustrere hvordan et mildt sagt selvsentrert ego tenker, så får altså Bjarte Myrhol på vegne av herre-landslaget i håndball beskyldninger fra Nora Mørk like før den viktige kampen mot Østerrike. Bare tidspunktet for hennes anklager om bildedeling sier det meste om et ego’s manglende vurderinger eller tankegang!

Kanskje Nora Mørk med flere bør leve etter det sunne og kloke ordtaket: «Er man med på leken, må man tåle steken».

Stå på Bjarte & Co., nesten bare Sverige kan hindre dere fra å nå en ny semifinale i et mesterskap. Ikke la dere forstyrres eller hindres av et frustrert lite ego!

LES OGSÅ:

Nakenbildene sirkulerte på herrelandslaget – Nora Mørk truer med Norge-exit

Ungdom søker hjelp med å stanse spredning av nakenbilder: – Det skjer ofte i den nærmeste vennekretsen

Fikk bot for å dele private Mørk-bilder - nå kan han vente seg ny sjokkregning

Telemark-mann innrømmet at han delte bilder av Nora Mørk

Mannen som delte informasjon om Nora Mørk-bilder: – Helt tragisk gjort av meg!