Legg inn bilde av gatas hump, så kan vi få oversikt over hvor de dårlige veiene er

Artikkelen er over 2 år gammel

Merk bildet på Instagram med #larviksveier, eller last opp bildet ditt her, så kanskje vi kan få en oversikt over de dårlige veiene i kommunen.

DEL

Humpete vei og hull i gata? Hvor trengs det asfalt og hvor må det gruses? Legg inn bilde med en kommentar i kartet, så kanskje vi bidra til bedre veistandard i kommunen vår.

Vi vil veldig gjerne ha så mye informasjon som mulig om veien du har tatt bilde av.

Du kan laste du opp bildet her og markere i kartet hvor bildet er tatt. Pass på at du markerer så nøyaktig du kan i kartet hvor du har tatt bildet.

Det er også mulig å ta et bilde av gata med dårlig veistandard, pass på at Instagram-profilen din ikke er satt opp s om privat. Du må også kontrollere at du har gitt Instagram tilgang til å stedstjenester. Dette finner du under innstillinger på mobilen din.

Det er altså to måter å bidra i kartet på:

■ Knips bilde, legg det på Instagram og tagg bildet med #larviksveier, så får vi det direkte inn i kartet vårt.

■ Eller last det opp her.

Syns du det er vrient å legge inn bilde, men vet om et sted der det burde vært gjort en jobb på veien, så kan du naturligvis også sende oss en e-post, redaksjonen@op.no. Merk e-posten med #larviksveier og skriv så nøyaktig du kan om hvor problemveien er og hvordan det ser ut der.

LES OGSÅ: Det er kommet inn klager på veier flere steder i Larvik, på noen av dem kan det skje bedringer allerede til sommeren.

Artikkeltags