Jenta skal ha fått sår på halsen og i munnen etter at stefaren gikk til angrep på henne og tok tak rundt halsen hennes og presset fingrene inn i munnen hennes. 

Nå må Larvik-mannen (35) møte i Larvik tingrett tiltalt for vold mot jenta. Det hele skal ha skjedd om kvelden den 6. november 2015 på en adresse i Larvik sentrum.

Kjørte i narkorus

Det er ikke det eneste 35-åringen må svare for i retten. Han er tiltalt i en rekke saker som gjelder oppbevaring og bruk av narkotika, ruskjøring, kjøring uten førerkort, brudd på våpenloven og biltyveri.

LES OGSÅ: Larvik-mann mistet «lappen» på E18 i Østfold

Noen måneder før volden skal ha skjedd mot stedatteren, ble 35-åringen tatt for å kjøre i narkorus på Skreppestad om kvelden den 1. september 2015. Mann var påvirket av både amfetamin, hasj og piller.

 

Det samme skal ha skjedd i romjula i 2015 og på nyttårsaften 2016. Kjøringen på nyttårsaften skjedde i en bil mannen skal ha stjålet i Hedmark. Denne kjørte han så til Larvik, der han ble tatt av politiet.

Piller og batong

Mannen har ikke førerkort og er også tiltalt for å ha kjørt bil ulovlig. Han er også tiltalt for å ha brukt narkotika ved flere anledninger.

LES OGSÅ: «Jeg opplever seksuell trakassering daglig, og jeg vet at jeg ikke er alene.»

Om natta den 27. februar i fjor, da han ble tatt med 420 narkotiske piller på en adresse i Sandefjord, hadde han også en teleskopbatong på seg.

Saken går i tingretten i Larvik den 15. mai.