Stem Monica og juletregavene til topps!

Monica Ljusnes brenner for å hjelpe barn og unge i Larvik via Røde Kors.

Monica Ljusnes brenner for å hjelpe barn og unge i Larvik via Røde Kors. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Monica Ljusnes i Larvik Røde Kors er kommet til landsfinalen i Jobzones hederspris på 100.000 kroner. Nå må vi stemme henne videre!

DEL

Det er leder for Larvik By, Paal Espen Wingaard, som ivrer for at larviksfolk må stemme på Monica og på det berømte julegavetreet.

– Dette er en god markering av kommunen, sier Wingaard. Som vil at folk skal gå inn på Jobzone.no og stemme fram vår flotte representant.

Til nå har Monica Ljusnes bare fått 7,25 prosent av stemmene på landsbasis, så nå må folk stå opp for vår primus motor for barn og unge som lever under fattigdomsgrensen i kommunen.

Med prosjektet Julegaveinnsamling for barn i Larvik, ønsker Monica og Røde Kors å bidra til at de barna får en fin jul.

På Jobzones side står det om Monica og julegaveprosjektet: I 2010 var det i Larvik over 1200 barn som ble registret under fattigdomsgrensen i Larvik. Dette ville Larvik Røde Kors gjøre noe med, og siden den gang har prosjektet vokst – i 2017 var det 1178 barn som fikk gaver via dette prosjektet. Prosjektet samarbeider nå med lokale helsesøstre, Barnevernet, NAV og Homestart. Prosjektet drives i dag hele året, og hjelper også til med klær, bursdagsgaver og andre akutte behov. De har også etablert et utlånslager av pent brukte klær, friluftsutstyr.

Stem fram ildsjelen vår

– Larvik er heldig å ha Monica Ljusnes! Hun er en ildsjel i Røde Kors og gjør masse godt for barn og unge og bruker masse tid på Julegaveinnsamling. Hun er en av dem som har satt Larvik på kartet med gaveønsker på juletreet. Det er kanskje det prosjektet har blitt mest kjent for, sier Paal Espen Wingaard.

Monica og prosjektet har mulighet til å vinne 100.000 kroner. Men for å komme dit, trenger hun og prosjektet din stemme.

Den lokale Jobzoneprisen på 10.000 kroner er en personlig hederspris som deles ut til noen i lokalmiljøet som har gjort en ekstraordinær innsats for å hjelpe andre. Den prisen har Monica allerede vunnet.

Les også: Monica stakk av med prisen: – Må nok spandere en middag på min mann

Øremerket prosjektet

Jobzone forteller at pengene vil bli øremerket til et spesielt prosjekt vinneren har utpekt – oge prosjektet til Monica er nettopp gaveprosjektet for barn og unge i Larvik. 

Hvis Monica får flest stemmer, haler hun inn 100.000 viktige kroner til barn og ungdom i Larvik.

Det er bare å gå inn på Facebook og klikke deg inn på Jobzone.no. Der kan du stemme på Monica og hennes prosjekt helt fram til torsdag 15. mars. 

Artikkeltags