Gå til sidens hovedinnhold

Lørdag feirer ØP at vi har flyttet: – Vi møtas på Torget!

Artikkelen er over 3 år gammel

– Nå er vi på plass i nye lokaler i by´n, og feirer med å gjøre Torget til vår møteplass lørdag. Vi byr på pølser, kaffe og boller og håper dere vil komme og slå av en prat, sier ansvrlig redaktør Terje Svendsen.

Fra klokka tolv på lørdag står flere av avisas ansatte på Torget for å treffe folk.

– Vi håper at larviksfolk har lyst til å ta en tur og slå av en prat. Vi vil gjerne ha tips og høre hva folk er opptatt av. Smått og stort, sier Terje Svendsen.

Vi serverer varme pølser fra byens slakter, Thorbjørn Abrahamsen, og ferske boller fra Jensens konditori, samt kaffe. Alt for å feire våre nye lokaler på toppen av Torget 1, som den eldre garde vil huske som «Greven». Og butikkene i sentrum følger opp med gode tilbud denne lørdagen.

– Har du tips til saker, ris eller ros, lurer du på noe som har med abonnement eller digitale løsninger, eller har du bare lyst på en prat? Da er du hjertelig velkommen, smiler Terje.

Bildeserie

ØPs nye lokaler på Torget 1

Les også:

Skal være mer synlige

Det blir ikke bare prat på Torget. Larvik barne- og ungdomsteater skal vise smakebiter fra sin forestilling «Smartine oppdrag Glitterhavn».

Østlands-Posten lokker med knalltilbud på abonnement gjennom hele helgen, til de som ikke allerede holder avisa.

– Så gir vi bort Larvik By gavekort til fem av dem som tegner abonnement og til papir-abonnenter som blir digitale, sier Terje.

– Vi satser på at vi skal bli litt mer «utadvendte» nå som vi har flyttet til Torget. At vi skal bli enda flinkere til å stikke ut, være synlige og lette å få tak i. Vi merker en positivitet fra folk og næringsliv i byen, sier han.

Østlands-Posten har hatt 15 flotte år på Fritzøe Brygge, med sjøen som nærmeste nabo.

– Årene på Fritzøe Brygge var spennende. Det er mange gode minner, men nå er det fryktelig moro å komme tilbake til sentrum, understreker Terje, som har fulgt Østlands-Posten fra Kongegata til Borgejordet og Fritzøe Brygge tidligere.

Kommentarer til denne saken