NM-medaljer i bøtter og spann til larviksutøvere

GULL: Magnus Kreken Randsted fra Larvik golfklubb ble lørdag norgesmester. Michael Mjaaseth (t.v.) og Herman Wibe Sekne tok sølv og bronse.

GULL: Magnus Kreken Randsted fra Larvik golfklubb ble lørdag norgesmester. Michael Mjaaseth (t.v.) og Herman Wibe Sekne tok sølv og bronse. Foto:

Av

Magnus Kreken Randsted fra Larvik kan titulere seg norgesmester. Og han er ikke den eneste fra Larvik som har tatt medalje i årets NM-veke.

DEL

NM-veka i Stavanger er godt i gang og allerede nå kan vi konkludere med at utøverne fra Larvik gjør det bra. Lørdag klarte Magnus Kreken Randsted fra Larvik golfklubb å stikke av med den gjeve tittelen norgesmester.

Etter å ha spilt seg gjennom fire runder fordelt på fredag og lørdag, møtte han Michael Alexander Mjaaseth fra Oslo golfklubb til finalespill. Der var det spilleren fra Larvik som var best.

Golf-konkurransen har det offisielle navnet Garmin NM Match og spilles altså i Stavanger som en del av NM-veka.

Det er slett ikke bare Randsted fra Larvik som har gjort det bra i NM-veka så langt.

I vannski-konkurransen ble hele seierspallen fylt opp av larviksutøvere.

Øverst tronet Lise Elgesem Vang, fulgt av Eline Elgesem Vang og Pernille Amalie Rise Eriksen. I herreklassen ble det sølvmedalje til Ole-Johan Bjørnø, også han fra Kvelde vannskiklubb.

Lise Elgesem Vang tok også sølv i vannski-slalom og i herreklassen i denne konkurransen ble det gull til Bjørnø.

(saken fortsetter under bildet)

GULL: Lise Vang Elgesem vant vannskikonkurransen i NM-veka.

GULL: Lise Vang Elgesem vant vannskikonkurransen i NM-veka. Foto:

Men medaljefangsten til Larvik stopper heller ikke der.

I finalen i skateboard park/bowl fikk Hermann Stene bronse. Og hvordan gikk det med Tonje Pedersen som hadde sju tidligere NM-titler å forsvare? Hun vant!

– Det føles veldig gøy å vinne. Selv om det ikke var så mange med, så er det alltid deilig å vinne. Sesongen har vært veldig bra. Det har vært mange konkurranser, og jeg har fått reist masse, så det har vært veldig gøy, sier den nybakte norgesmesteren til NTB.

Pedersen er også glad for at skatemiljøet for jenter viser en positiv vekst.

– Nå går det veldig bra med skatemiljøet for jenter. Man ser at juniorene begynner å bli veldig gode, og det kommer menge unge jenter som tar triks som seniorjentene ikke klarer. Jeg tror nivået bare kommer til å stige fremover, sier Pedersen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags