Ole fra Stavern går hardt ut i Stjernekamp-premieren

ROCKER: Ole Børud gleder seg til å komme i gang med Stjernekamp. Første sjanger ut er rock. (Arkivfoto)

ROCKER: Ole Børud gleder seg til å komme i gang med Stjernekamp. Første sjanger ut er rock. (Arkivfoto) Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ole Børud har vært en stjerne i manges øyne i mange år, men lørdag kveld konkurrerer han om å bli kåret til hele Norges ultimate entertainer.

DEL

– Jeg gleder meg så til å komme i gang, sier Ole Børud i sin egen promovideo som han har lagt ut på Facebook denne uken.

Ole Børud fra Stavern har vært i musikkbransjen i en mannsalder, blant annet har han deltatt i Melodi Grand Prix og i fjor var han med som korist for det norske bidraget i Eurovision Song Contest. Han har også gitt ut egne soloprosjekter og vært gitarist i bandet Extol. 

I Stjernekamp er deltakerne innom en ny musikksjanger hver lørdag. Så er det opp til seerne å stemme på deltakeren man mener har gjort det best. Til slutt står det en vinner igjen som kåres til Norges ultimate entertainer.

LES OGSÅ: (+) Nå er Andrea (23) klar for et nytt realityprogram: – Håpet er å finne drømmemannen

I kveldens program er sjangeren rock. Deltakerne har valgt hver sin sang som skal framføres og Børud sier i videoen på Facebook at han har valgt «en skikkelig rockelåt av et skikkelig rockeband».

Han skal framføre Jumpin' Jack Flash av The Rolling Stones.

Gleder du deg til programmet og er litt nysgjerrig på hvordan Børud takler rocke-sjangeren så kan du sjekke ut lydprøvevideoen fra Stjernekamp litt lenger ned på siden her. Videoen har Børud lagt ut på sin facebookside har i skrivende stund godt over 6000 visninger.

LES OGSÅ: (+) Aina gikk ned 55 kilo, så søkte hun om å få bli med Lars Monsen: – Jeg hadde aldri gått i fjellet før

Selv om ingen av deltakerne ryker ut i sesongens første program så drar de stemmene de får med seg til neste program.

– Alle stemmer teller selv om alle går videre, og husk at det er lov å stemmer flere ganger. Jeg har lyst til å være med lengst mulig, sier Børud.

Se også:

Dette er deltakerne i Stjernekamp 2018

Ole Børud

Heine Totland

Maria Arredondo

Chris Holsten

Ella Marie Hætta Isaksen

Ulrikke Brandstorp

Alexander Pavelich

Samantha Gurah

Hilde Louise Asbjørnsen

Dag Ingebrigtsen

DELTAKERNE: Her er deltakerne i årets Stjernekamp på NRK. F.v. Alexander Pavelich, Heine Totland, Maria Arredondo, Hilde Louise Asbjørnsen, Dag Ingebrigtsen, Ulrikke Brandstorp, Ole Børud, Samantha Gurah, Chris Holsten, Ella Marie Hætta Isaksen

DELTAKERNE: Her er deltakerne i årets Stjernekamp på NRK. F.v. Alexander Pavelich, Heine Totland, Maria Arredondo, Hilde Louise Asbjørnsen, Dag Ingebrigtsen, Ulrikke Brandstorp, Ole Børud, Samantha Gurah, Chris Holsten, Ella Marie Hætta Isaksen Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.