Sammen med et knippe lokale musikere var Kristine Emilie Krüger nummer tre på scenen under fredagens semifinale i TV2-programmet Norske Talenter.

Hun framførte «Stormen» fra Vivaldis De fire årstider på fiolin, men den som ventet seg en klassisk opptreden ble nok overrasket da Kristine med band presenterte en tøff og moderne vri på verket.

Før sendingen uttalte hun til ØP at hun var litt nervøs, men at hun gledet seg veldig, men nervene hindret ikke Kristine i å vise sitt talent. Dommerne var over seg av begeistring.

Imponerte dommerne

– Du viser og allsidighet og er på et høyt nivå til å være så ung. Du leverer hundre prosent, sa Mia Gundersen, en av dommerne i konkurransen, etter Kristines opptreden.

En av de andre dommerne, Bjarne Brøndbo, var også klar i sin tale etter Kristines opptreden om at TV-seerne hadde både hjertet og æren i behold om de valgt å stemme på Kristine.

Seerne avgjorde

Da programleder Solveig Kloppen avslørte hvem som var topp tre etter stemmene fra publikum, var Kristine en av dem. Det var rubiks-kube-Rune som fikk flest stemmer og dermed gikk direkte til finalen.

Da var det opp til dommerne å avgjøre om Kristine eller sangeren Tuva som skulle få den andre finaleplassen. Blant de fire dommerne var det uenighet og dermed var det seernes stemmer som avgjorde også dette. Tuva trakk det lengste strået.

Kristines eventyr i Norske Talenter endte derfor denne fredagen med en litt sur tredjeplass.

I salen hadde Stavern-jenta støtte fra både familie og venner, men hun fikk altså ikke nok stemmer fra TV-titterne.

Det gjenstår flere semifinaler før vinneren av konkurransen skal kåres senere utpå våren. Larvik har et håp til med i konkurransen, Victoria Hovland, som skal i ilden 20. april.

 

LES OGSÅ: Studio Nille inviterer tilbake til Munken