49-åringen prikket en ansatt på ferja på brystkassen og sa han skulle ta livet av mannen. Han uttalte også at han ville ta livet av barna til den ansatte og alle barna ombord på båten.

LES OGSÅ: Gravid kvinne skjelte ut lege og kastet kulepenn på legevakten

Ordene falt ved informasjonsdisken på dekk 7, etter at mannen ble fulgt dit fra dekket over. På vei dit hadde de gått gjennom barneavdelingen, og der hadde 49-åringen vært både høylytt og irritabel og kommet med lignende drapstrusler.

Fengslet i Tyskland

Det viste seg at Larvik-mannen var både full og ruset på hasj. Han hadde vært i Tyskland med en kamerat, og der hadde 49-åringen blitt fengslet mistenkt for menneskehandel, noe kameraten skal ha fortalt til politiet 

Nå var de på vei hjem og han hadde drukket mye.

LES OGSÅ: Larvik-mann skal ha gått til angrep på stedatteren sin

Det var da han ikke oppførte seg i en restaurant på båten, at den ansatte ble tilkalt. Da hadde 49-åringen gått, men sekken hans med alkohol sto igjen.

Les også

Marerittet på sykehjemmet

 

Slo seg vrang

Mannen ble funnet og tatt med til informasjonsdisken, der den ansatte forsøkte å forklare han at han ikke fikk nyte medbrakt. Det var ikke like lett og til slutt kom en vekter til for å hjelpe med å sette mannen på cella på båten.

Da han skulle inn på cella, slo mannen seg imidlertid vrang, kom seg løs og skallet den ansatte i ansiktet merd bakhodet. Det resulterte i både ei rift i leppa og hevelse.

LES OGSÅ: Nektet å betale bot etter brytekamp med politimann – fikk sin andre dom på fem uker

Da båten la til kai i Larvik, sto politiet og ventet på den fulle 49-åringen.

Må i fengsel

I Larvik tingrett, der han nylig møtte tiltalt for vold og trusler, husket han lite av hendelsen fra den 13. august i fjor.

49-åringen, som er straffedømt og bøtelagt tidligere, fikk 45 dagers fengsel etter hendelsen på Superspeed 2 sist sommer.

Han må også betale 7.000 kroner i saksomkostninger. Dommen mot ham var enstemmig.