Gå til sidens hovedinnhold

Se Lasses ville hopp fra 17 meter på Hylla i Farriskilen

Artikkelen er over 4 år gammel

Så langt er videoen sett over 6.000 ganger på Facebook.

Det har vært stille fra Larviksmannen Lasse Gjertsen (32) i lang tid, etter at han for noen år siden skapte en internasjonal farsott på YouTube med sine spektakulære videoer. Musikk- og animasjonsvideoene «Hyperactive» og « Amateur» ble ifølge P4 lastet ned hele 20 millioner ganger, noe som blant annet førte til jobbtilbud fra Hollywood og MTV, noe han takket nei til.

Les også: Sett 20 millioner ganger på nett

– Jeg har ikke tenkt å sløse vekk talentet sitt på noe jeg ikke kan stå for, sa han til pressen tilbake i 2008.

 

På banen igjen

Etter all oppmerksomheten og suksessen på YouTube for animatøren og filmskaperen, har det imidlertid vært stille fra Lasse Gjertsen.

– Jeg har hatt en friperiode, men nå er det på tide å sette i gang, sier Lasse Gjertsen til Østlands-Posten. Det har skjedd mye med YouTube siden jeg la ut mine første videoer, og nå ser jeg nye muligheter der. Men det må mange treff til, veldig mange, før det kan bli noe ut av det. Jeg har lyst til å jobbe i dette miljøet, men må nok ha en fast greie på si. Nå vil jeg se etter muligheter i produksjonsmiljøet i Oslo, sier han.

 

For moro skyld

Denne uken la imidlertid Lasse Gjertsen ut en ny video, men denne gang kun på sin profil på Facebook. Med gopro-kamera i høyre hånd tar han springfart ovenfor badeplassen Hylla i Farriskilen i Larvik, og hopper ned mot vannflaten, cirka 17 meter nedenfor.

Kamera filmer til han når vannflaten både på vei ned og etter å ha vært nede i dypet, og den spektakulære videoen tok raskt av på Facebooksiden hans.

– Det hadde jeg aldri regnet med. Dette var noe jeg bare gjorde for moro skyld. Flott vær og varmt i vannet fortsatt, så da tenkte jeg at en dukkert i Farris kunne være bra, sier Gjertsen til ØP.

Torsdag ettermiddag hadde videoen blitt sett drøyt 6.000 ganger på Facebook, og senere på dagen planlegger han et nytt hopp. Også det skal ut på Facebook.

Var skjelven i beina

– Jeg har stått oppe på «Hylla» før, og egentlig ikke syntes at det har vært så høyt, men da jeg kom opp dit kjente jeg det i beina. Til slutt fikk jeg psyket meg opp og tok god fart med kamera i hånden. Etter det var jeg mest konsentrert om at det skulle bli opptak av det hele. Så gikk det bra. Men det var et skikkelig adrenalinkick, sier Lasse Gjertsen.

Noe mer konkret om hva framtiden bringer for den kreative mannen fra Larvik vil han selv ikke si noe mer om.

– Det er prosjekter på gang, men det kommer nok til å ta tid før de er klare. Noe mer kan jeg ikke si nå, sier han.

Kommentarer til denne saken