Ifølge VG Nett bekrefter LHK-trener Ole Gustav Gjekstad (47) at han blir direktør for prestasjonsutvikling i Protector Forsikring når han går av som trener for Larvik Håndballklubb etter denne sesongen.

Protector Forsikring er en av sponsorne til klubben.

– Jeg har ikke noe ønske om å møte Larvik eller Norge. Det har vært følere ute fra to interessante landslag og to interessante klubblag. Men jeg ønsker å gå i en annen retning nå, sier Gjekstad til avisen.

Han vil ikke si om det danske landslaget er blant dem som har hatt følere ute etter Sandefjord-mannen, som til sammen står med 33 titler som spiller og trener siden 1989.

Ole Gustav Gjekstads nye arbeidsgiver ledes ifølge VG av Sverre Bjerkeli, som spilte 29 håndballandskamper for Norge mellom 1979 og 1981. Den tidligere strekspilleren har i ettertid både vært topptrener i Fjellhammer og styreleder for Fet fra Romerike da de var toppklubb for noen år siden.

– Nå har jeg gjort et klart og tydelig valg som jeg mener skal gi meg utvikling. Men jeg kan komme tilbake til topphåndballen en dag. Det vet jeg ingen ting om i dag, sier Gjekstad.

Les også: Gjekstad gir seg som hovedtrener i Larvik Håndballklubb