– Hun har knyttet seg til klubben i ytterlig to år med opsjon på det andre året. Signeringen er et fint signal ut til håndballverdenen om at Larvik Håndballklubb ønsker å henge i toppen av Norge og da også ut i Europa. Alle kvalitetsspillere som signerer er vi glad for og Cassandra er en av dem, sier Larvik HKs daglige leder Petter Belsvik.

Cassandra Tollbring kom til klubben i forkant av sesong 2017/2018. Da ble hun ble hentet til Larvik fra den svenske eliteserien der hun spilte for H65, Eslöv og Rimbo. 25-åringen er imidlertid ute minst en sesong etter at hun røk korsbåndet på Larviks HKs treningsleir i Ungarn i august. Dermed røk også EM for det svenske talentet.

LES OGSÅ: Cassandra båret av banen da LHK vant slutthriller: – Helt grusomt å se noen ha det så vondt

I begynnelsen av oktober opererte hun kneet, og nå er hun i full gang med å trene seg tilbake til toppnivå igjen. Tollbring rakk å score 158 mål på 47 kamper for LHK før skadeavbruddet.

– Vi har stor tro på at hun kommer tilbake etter skaden, og vi som klubb ønsker tar vare på spillere som er skadet. Vi er sikker på at Cassandra blir en viktig brikke for Larvik håndballklubb i framtida, sier Belsvik.

LES OGSÅ: – Det er dessverre sånt som kan skje når man spiller håndball

Fra før av har Maria Hjertner forlenget kontrakten med LHK. Og klubben er også i ferd med å signere flere av LHK-spillerne på utgående kontrakt.