(Telemarksavisa): Like før klokken 19 mandag kveld meldte politiet at en lastebil veltet inne på et anleggsområde i Langangen. Det ser ut til at den har kjørt utenfor en klippe på 25–30 meter.

Sjåfør hentet av luftambulanse

– En lastebil er involvert. Føreren har på en eller annen måte fått klemskader. Det er kun sjåføren som var involvert i ulykken, sier Erik Olsen, operasjonsleder i Sørøst-politidistrikt. Det er uklart hvordan han pådro seg skadene.

Sjåføren, en mann i 70-årene, var våken og bevisst etter ulykken og ble sjekket av helsepersonell på stedet. Sjåføren ble sendt til sykehuset i Skien og er til behandling ved akuttmottaket. Luftambulansen kunne kun kjøre til Skien på grunn av været.

– Skadeomfang er uvisst per nå, melder politiet.

I halv elleve-tiden mandag kveld kunne politiet melde på Twitter at lastebilen er berget og at den vil bli undersøkt nærmere i ettertid. Nødetatene avsluttet på stedet rundt samme tid.

E18 åpen

E18 ble stengt i begge retninger etter ulykken, men åpnet kort tid senere. Det var lange køer på stedet.

Ifølge en TA-tipser som kjørte forbi stedet har ulykken skjedd på Lanner-siden av E18, hvor de jobber med den nye brua. Han forteller at bilen hang utenfor en klippe, mens hengeren står på land. Ifølge politiet har det skjedd ved Sundsåsen i Langangen.

– Vi anser dette som en arbeidsulykke og vi vil varsle arbeidstilsynet. Vi jobber nå for å få klarhet i hva som har skjedd, sier Olsen.